Ploegenvoorstelling 2019 TWV Tempo Hoppenbrouwers-VIRO

Op vrijdag 8 februari opende Wielerclub Tempo Veldhoven het nieuwe wielerseizoen in Udenhout.

In 2019 zal de club onder de naam Hoppenbrouwers-VIRO gaan koersen.
Het hoofdsponsorschap van Hoppenbrouwers startte in 2016 voor een periode van drie jaar en is nu verlengd tot 2021. Het wedstrijdprogramma van de wielerclub omvat jaarlijks diverse nationale en internationale wedstrijden.

Tempo stelt jaarlijks hun ploegen voor aan hun leden en dit jaar organiseerden zij dat voor de tweede keer in ons pand in Udenhout. Tijdens de ploegenvoorstelling werd tevens de wielerkleding voor het nieuwe seizoen gepresenteerd aan het publiek.

Wij zien deze sponsoring als mooie aanvulling op de sponsoring van TWC Pijnenburg. Tempo komt uit een andere Brabantse regio en daar waar Pijnenburg vooral jeugdleden heeft, zijn dat voor Tempo teams bestaande uit volwassenen.

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief