Ploegenpresentatie TWC Pijnenburg

Op vrijdag 14 februari 2020 vond de jaarlijkse ploegenpresentatie van de Tilburgse Wielerclub Pijnenburg plaats op onze vestiging in Udenhout. Tijdens deze drukbezochte avond zette Pijnenburg haar renners in de spotlights en werd de nieuwe wielerkleding gepresenteerd waar wij als trotse sponsor op de borst prijken.

#hopdefiets

Tijdens de presentatie op vrijdagavond werden zes renners gehuldigd, de ploegen voor het komende wielerseizoen werden gepresenteerd en op ludieke wijze werd het nieuwe tenue van TWC Pijnenburg onthuld. Als hoofdsponsor heeft Hoppenbrouwers een prominente plek op dit shirt gekregen. Om het nieuwe tenue te vieren is er dit jaar een speciale winactie voor leden opgezet: (H)op de fiets! Leden die op de foto gaan met speciaal ontworpen fotoframe en dit plaatsen op hun social media kanalen met de hashtag #hopdefiets maken kans op kaartjes voor de Efteling. Inmiddels zijn er twee winnaars uitgekozen: Van harte gefeliciteerd Bauke & Pim. Wij wensen jullie een gezellige dag toe in de Efteling.

Tilburgse Wielerclub Pijnenburg

TWC Pijnenburg is al sinds 1936 dé wielersportvereniging van Tilburg en omgeving. Twee keer per week trainen ruim honderd jeugdleden, van 8 tot 18 jaar, op het eigen parcours in Tilburg. Onze jarenlange sponsoring is dan ook een bewuste keuze, vanuit het oogpunt van lokale geworteldheid. Sport, en de wielersport in het bijzonder, draagt Hoppenbrouwers een warm hart toe. Zeker als daar zoveel jeugd bij betrokken is. Dat is onze toekomst!

Hoppenbrouwers wenst alle renners komend seizoen weer heel veel succes toe!

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief