Nijsten elektrotechniek voegt bij Hoppenbrouwers Sittard

Nijsten Elektrotechniek sluit op 1 juni aan bij Hoppenbrouwers Techniek in Sittard. De elektrotechnisch installateur uit Elsloo is een succesvolle éénpitter met een bewezen staat van dienst en een omzet van ruim € 500.000,-.

“Mijn leeftijd verplicht mij uit voorzorg na te denken over opvolging van mijn bedrijf. De toenemende klantvraag en het tekort aan technische medewerkers zorgt ervoor dat ik aansluiting heb gezocht bij Hoppenbrouwers Techniek,” geeft Harry Nijsten, algemeen directeur van Nijsten Elektrotechniek, aan. “Hiermee ben ik ervan overtuigd dat mijn relaties in goede handen zijn.”

“We zijn heel enthousiast dat we binnen onze overnamestrategie ook succesvolle 1-pitters kunnen integreren. Nijsten Elektrotechniek heeft een bewezen staat van dienst met relevante expertise en opdrachtgevers die van toegevoegde waarde zijn voor ons bedrijf,” vertelt Henny de Haas, algemeen directeur van Hoppenbrouwers.

We zijn blij dat Nijsten Elektrotechniek aansluit bij onze vestiging in Sittard; het is een mooie uitbreiding van onze bestaande business in Zuid- en Midden-Limburg.

Bewezen staat van dienst

Nijsten Elektrotechniek bestaat sinds 2009 en is gespecialiseerd in elektrotechniek: van ontwerp tot montage, en van het verhelpen van storingen tot het onderhoud van elektrotechnische installaties. Het bedrijf kent geen branchebeperking en is werkzaam voor zowel particulieren als voor bedrijven in nieuwbouw- en renovatieprojecten. De technisch dienstverlener heeft een omzet van ruim € 500.000,-.

Uitbreiding regio Limburg

“De aansluiting van Nijsten Elektrotechniek is een mooie uitbreiding van onze bestaande business in Zuid- en Midden-Limburg. We zijn dan ook blij dat de elektrotechnisch installateur zich aansluit bij onze vestiging in Sittard. De lokale én regionale geworteldheid voor de klanten van Nijsten blijft op deze manier gewaarborgd,” voegt Roy Rijks, vestigingsleider Hoppenbrouwers Techniek Sittard, enthousiast toe.

Ontvang onze nieuwsbrief