Oplevering fase 2 Bol.com Fulfilment Center

Op 27 januari 2020 hebben we fase 2 afgerond in het nieuwbouwproject voor Bol.com. Hoppenbrouwers Techniek verzorgt hier de elektrotechnische werkzaamheden inclusief beveiliging. 35 medewerkers, waarvan 20 monteurs, werken mee aan het Bol.com Fulfilment Center (BFC).

Strakke planning

Een mooie start van 2020: We hebben weer een mijlpaal bereikt in het project voor het Bol.com. Afgelopen zomer begonnen we aan het nieuwbouwproject in Waalwijk -met een oppervlakte inclusief verdiepingsvloeren van 100.000 vierkante meter-  en in drie maanden tijd leverden we de 34 meter hoge fase 1 op. Inmiddels een half jaar na start lopen we op schema en hebben we fase 2 opgeleverd. Door te werken volgens onze Lean-planning steven we af op de volgende doelstellingen in het nieuwbouwproject: fase 3 in april 2020 en tenslotte fase 4 aan het eind van de zomer. We zijn dan ook verheugd te horen dat onze opdrachtgever Bouwbedrijf van de Ven tevreden is met de tot dusver geleverde diensten. Frank Smits, Adjunct Directeur Bouwbedrijf van de Ven: “Samenwerken met Hoppenbrouwers is fijn. We hebben nu al meerdere projecten samen uitgevoerd en je weet wat je aan elkaar hebt. Aan een half woord hebben we meestal genoeg. Alles is goed georganiseerd en afspraken worden nagekomen.”

Oplevering zomer 2020

Komend half jaar richten wij ons op fase drie en fase vier. Het nieuwe distributiecentrum van bol.com kent zijn gelijke niet binnen Europa. In het najaar van 2021 flitsen hier vele  shuttles door de stellingen om de bakken met voorraadartikelen op het juiste moment naar de juiste orderpicker te brengen. Al die shuttles stellen bol.com in staat om straks enorme hoeveelheden pakketten verzendklaar te maken. Dagelijks werken 300 mensen aan het BFC, onder wie 35 medewerkers van Hoppenbrouwers. Frank Smits: “Kenmerkend aan onze samenwerking met Hoppenbrouwers is ook dat we dezelfde mentaliteit hebben: niet zeuren maar er gewoon voor gaan.” En dat is precies wat wij gaan doen om te zorgen voor tijdige en correcte oplevering van dit mooie project.

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief