Pand Technisch Beheer feestelijk geopend

Hoppenbrouwers Techniek Udenhout breidt uit naar een nieuw pand aan de Handelsweg 5. Het kantoorpand bevindt zich op hetzelfde bedrijventerrein als het hoofdgebouw. Vanuit hier werkt Cluster Technisch Beheer met haar 75 medewerkers. 

Centralisatie Technisch Beheer

De verhuizing van Cluster Technisch Beheer bevordert de centralisatie. Medewerkers uit Heesch, Dongen, Kaatsheuvel en Udenhout zijn samengekomen om vanuit één vaste plek te opereren. Door te centraliseren brengen we kennis en kunde samen. We kunnen sneller van elkaar leren en onze denkkrachten bundelen. Zo hopen we sneller te groeien naar één sterk team met een eigen uitstraling naar klanten. Op deze manier kunnen we proactief inspelen op de behoefte van de klant. Toch zijn we altijd dichtbij, door onze monteurs die lokaal opereren.

Duurzaam kantoorpand

Met de uitbreiding aan de Handelsweg is dit het derde kantoorpand van Hoppenbrouwers Techniek Udenhout. Een nieuw adres waar Cluster Technisch Beheer volop kan groeien en vanuit hier kan bouwen aan de toekomst. De nieuwe plek van Technisch Beheer is om de hoek van het hoofdgebouw en is afgelopen zomer volledig duurzaam verbouwd. Niet alleen met het oog op de toekomst, maar ook met de ambitie van Hoppenbrouwers als duurzaam technisch dienstverlener in het achterhoofd.

Opening Handelsweg

Clusterleider Geert Jacobs is blij dat zijn team een eigen plek heeft. “De opening was een hele leuke dag en een mooi feestje. Het was leuk om veel enthousiaste collega’s te zien. Je ziet dat iedereen meteen heel erg op zijn of haar gemak is. Er is een bepaalde rust ontstaan die er voorheen niet was. Het gevoel dat je nu een ‘eigen’ plek hebt zorgt voor rust denk ik. Ik kijk ernaar uit om vele panden vanuit hier te gaan beheren!”

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief