Maak kennis met techniek

Tijdens onze open dag bij  Hoppenbrouwers Techniek

Dit evenement is verlopen!

Kennis maken met Hoppenbrouwers? Op zaterdag 18 maart brengt Hoppenbrouwers Techniek van 10.00 uur tot 15.00 uur techniek tot leven tijdens de open dag in Udenhout. Langskomen bij een van onze andere vestigingen kan ook! Wees welkom voor Kennis & Koffie.

Open dag

In heel Nederland springen werkgevers om gekwalificeerd technisch personeel. Onze open dag is bedoeld om een breed publiek kennis te laten met de techniek. Iedereen kan die dag op een laagdrempelige manier kennis maken met ons familiebedrijf. Voor jong en oud is er van alles te doen. Henny de Haas, algemeen directeur, vertelt: “We zijn een mooi bedrijf met een grote diversiteit aan techniek en opdrachtgevers. De open dag brengt mens en techniek bij elkaar, iets dat we bij Hoppenbrouwers belangrijk vinden.”

Opleidingsmogelijkheden technici

Ellen Vermeer, directeur HR: “Tijdens de open dag wordt er extra aandacht besteed aan de kansen die techniek biedt op de arbeidsmarkt. Dit doen we door de opleidingsmogelijkheden bij Hoppenbrouwers uit te lichten tijdens de kennissessies. Daarnaast kun je zelf aan de slag met techniek in onze praktijkschool en word je meegenomen in de verhalen van onze vakmensen. De open dag in Udenhout biedt een mooie kans om eens een kijkje te nemen in onze keuken. We nemen je mee in onze projecten en je kunt onze enthousiaste collega’s ontmoeten.”

Meld je aan voor de open dag!

Kennis en Koffie

Op verschillende vestigingen door het land is er ook een mogelijkheid tot Kennis & Koffie op zaterdag  18 maart. Tijdens dit evenement kun je onze vestiging bezoeken voor een 1-op-1 gesprek met onze vakspecialisten. Wij vertellen je meer over onze opleidingstrajecten, stage opdrachten en banen. Onze collega’s vertellen je er graag meer over tijdens Kennis & Koffie.

Meld je aan voor kennis & koffie!

Op 19 maart 2022 openden wij onze deuren om bezoekers kennis te laten maken met ons familiebedrijf. Voor jong en oud was er van alles te zien, te leren en te beleven.

Ontvang onze nieuwsbrief