Ontdek Waar Techniek Leeft tijdens onze open dag op 8 maart

Op zondag 8 maart opent Hoppenbrouwers Techniek haar deuren op alle vestigingen. Iedereen die kennis wil maken met Hoppenbrouwers is van harte welkom. Voor jong en oud valt er op gebied van techniek van alles te zien en te beleven!

Je kunt je niet meer aanmelden voor onze open dag. Houd ons in de gaten voor aankomende events.

Waar Techniek Leeft

Tijdens onze open dag worden de bezoekers meegenomen in de wereld van techniek! Dit jaar is het thema van de open dag ‘Waar Techniek Leeft’. We laten de nieuwstee technische snufjes zien, onze manier van werken en de mooie projecten die we maken. Bovendien geven we een indruk hoe het is om bij de Beste Werkgever 2019-2020 te werken.

Openingstijden

De openingstijden tijdens de open dag verschillen per vestiging. De meeste vestigingen zijn open van 10.00-14.00, met uitzondering van Udenhout en Deurne.
Vestiging Udenhout is open tussen 10.00 – 15.00 en vestiging Deurne opent tussen 11.00 – 16.00 (deze vestiging is onderdeel van de lokale Open Bedrijven Route).

Zien we jou op 8 maart?

Tijdens de open dag is er veel te beleven en te zien. Zo kun je een kijkje nemen in de trucks van OTIB en kun je zelf met techniek aan de slag in het Hoppenbrouwers Experience Center (HEC). Houd de pagina van de open dag in de gaten voor de laatste nieuwtjes en een overzicht van de activiteiten die we blijven aanvullen.

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief