Nieuwe lichting bbl-leerlingen start in onze praktijkschool

Op 21 augustus verwelkomden wij onze nieuwe lichting BBL-leerlingen. Verspreid over de vestigingen Udenhout, Dongen, Deurne, Roosendaal en Best gaan 34 leerlingen aan de slag in een uniek elektrotechnisch of werktuigbouwkundig BBL-traject. De leerlingen volgen vier dagen in de week praktijkonderwijs waarbij ze meelopen in bestaande teams. Dag vijf gaan ze de schoolbanken in voor theorieles. Om het beste uit zichzelf te halen, krijgen de leerlingen aansluitend 1 à 2 avonden in de week extra praktijkles in een van onze eigen praktijkscholen. Op die manier proberen we hen klaar te stomen voor het bedrijfsleven en worden zij opgeleid tot volwaardig vak-volwassene.

We wensen de leerlingen veel succes met hun loopbaan binnen Hoppenbrouwers! Heb jij ook interesse in een BBL-traject?

Bekijk de mogelijkheden

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief