‘Naamsomzetting Van Bon Installaties-Technisch Beheer naar Hoppenbrouwers Techniek

Van Bon Installaties – Technisch Beheer BV en Hoppenbrouwers Techniek BV werken vanuit dezelfde mentaliteit en delen een gezamenlijke toekomstvisie over techniek. Met ingang van 11 juni jl. gaat van Bon Installaties – Technisch Beheer verder onder de naam Hoppenbrouwers Techniek BV.

In februari 2018 sloot Van Bon Installaties – Technisch Beheer BV zich aan bij Hoppenbrouwers Techniek. Vanuit Heesch heeft het familiebedrijf Van Bon Installaties – Technisch Beheer zich de afgelopen 63 jaar ontwikkeld tot een professioneel adviserend, installerend en beherend W-installateur. Door de overgang van Van Bon naar Hoppenbrouwers Techniek zijn we op het gebied van elektrotechniek en werktuigbouwkunde even sterk vertegenwoordigd. Daarnaast biedt de nieuwe locatie in Heesch ruimte om ons werkgebied uit te breiden en tegelijkertijd sluit het aan op onze visie om lokaal geworteld te zijn. In de toekomst zal deze zelfstandige vestiging ook doorgroeien naar een locatie met meerdere disciplines. De vaste, vertrouwde contactpersonen vanuit de vestiging in Heesch blijven de persoonlijke service bieden die men gewend is.

Door de directe groei staan er diverse vacatures open.

Bekijk hier de vacatures

Lees meer informatie over onze vestiging in Heesch.

Vestiging Heesch

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief