Mooie opdracht van én voor lokale ondernemers

Onlangs hebben we van Aannemersbedrijf Hoes uit Horssen opdracht gekregen voor de uitvoering en realisatie van een bedrijfspand in Druten. De ondernemingen Matom B.V. en Retroflex B.V. gaan zich vestigen in het pand met ieder zijn kantoorruimte, opslag, productieruimte en showroom.

In een bouwteam is van een lege plattegrond door Hoppenbrouwers Afferden een complete E-installatie geëngineerd. Hierin zijn in samenwerking met de gebruikers en de opdrachtgever alle wensen en behoeftes verwerkt. Zo wordt er niet alleen een brandmeld- en ontruimingsinstallatie geïnstalleerd maar ook een inbraak- en camera-installatie. Met het oog op duurzaamheid wordt er niet alleen overal (dimbare) ledverlichting toegepast en het dak voorzien van zonnepanelen. Maar wordt er ook, vanwege het niet mogen terugleveren op het energienetwerk, gekozen voor Load Balacing Energiemanagement. Een mooie toekomstgerichte oplossing om goed met je opgewekte energie om te gaan. Op het gebied van W-voorzieningen wordt een warmtepomp en airco gerealiseerd.
De verwachting is dat in oktober 2023 het pand wordt opgeleverd.

Matom B.V. is een groothandel en importeur van tuinmachines, van steen- tegelzaagmachines tot aggregaten, voor de particuliere en professionele markt. Retroflex B.V. is expert in de distributie, verwerking en ontwikkeling van retro-reflectie materialen. Zij bieden innovatieve producten en toepassingen voor situaties waar zichtbaarheid en veiligheid cruciaal zijn. Denk hierbij aan kleding voor politie en brandweer.

Hoppenbrouwers Afferden stelt het erg op prijs om een dergelijk regionaal project te mogen uitvoeren en iets te kunnen betekenen voor lokale ondernemers.

Ontvang onze nieuwsbrief