VNO-NCW bezoekt Hoppenbrouwers Udenhout

‘Meet the President’ evenement bij Hoppenbrouwers Techniek

Ruim 30 leden van de ondernemersorganisatie VNO-NCW Brabant Zeeland sluiten donderdagmiddag 16 maart op inspirerende wijze hun dag af. Het ondernemersnetwerk is te gast bij Hoppenbrouwers Techniek in Udenhout waar zij het ‘Meet the President’ evenement bijwonen. Tijdens dit evenement gaat Henny de Haas, Algemeen Directeur Hoppenbrouwers Techniek, in een collegetour-achtige kleine setting in gesprek met Jeroen Baardemans, interviewer van de middag en Managing Director van KOROKI Communications en bestuurslid VNO-NCW Breda, over ondernemerschap anno 2023.

De middag staat in het teken van Hoppenbrouwers eigen ‘president’ Henny de Haas. Tijdens het gesprek met Jeroen Baardemans worden verschillende gebeurtenissen, uitdagingen en dilemma’s besproken die Henny’s carrière gevormd hebben.  Zo worden onder andere de cyberaanval uit 2022 en Henny’s doelen voor in de toekomst besproken.

Visie 2030

In gesprek met Jeroen Baardemans ging Henny de Haas in op diverse onderwerpen. De groei van ons familiebedrijf, de weg naar landelijke dekking en aansluiting van nieuwe vestigingen bijvoorbeeld. Wanneer Henny wordt gevraagd naar zijn ambities heeft hij hier een duidelijk antwoord op. “Het is mijn ambitie om door te blijven groeien en de visie 2030 te kunnen realiseren. Ik ben trots op het familiebedrijf en de cultuur die we al meer dan 100 jaar vasthouden. De verbondenheid is onze kracht, dat bleek wel tijdens de cyberaanval bijna twee jaar geleden.”

Tijdens het interview stond Henny stil bij de ‘HACK’ waar Hoppenbrouwers in juli 2021 slachtoffer van werd. De verhalen van medewerkers zijn gebundeld in het boek dat ook als e-book te downloaden is.

Verbinden, versterken en vertegenwoordigen

VNO-NCW Brabant Zeeland inspireert en verbindt ondernemers en gaat op basis van de actualiteit het gesprek aan met haar leden. Hun concept ‘Meet The President’  geeft een unieke inkijk in de levens van topondernemers uit de regio. Als ondernemingsnetwerk is VNO-NCW er voor ondernemers die impact (willen) maken. Zij maken z ich hard voor een zo aantrekkelijk mogelijk ondernemingsklimaat in Brabant en Zeeland, voor bedrijven in het algemeen en voor leden in het bijzonder. Hierbij staat een duurzame ontwikkeling van de samenleving in economische, sociale en ecologische zin steeds centraal.

Ontvang onze nieuwsbrief