Hoppenbrouwers bouwt mee aan nieuwe skyline van Eindhoven met de 100 meter hoge BunkerToren

De skyline van Eindhoven gaat medio 2022 zichtbaar veranderen met de realisatie van de BunkerToren. Met 210 woningen, kantoren en een publiek toegankelijk restaurant biedt de BunkerToren een nieuwe dimensie aan het wonen in Eindhoven. Hoppenbrouwers realiseert de beveiliging, elektrotechnische, werktuigbouwkundige en sprinklerinstallaties in dit project.

De basis is de stoere en stevige Bunker, een begrip in Eindhoven. Dit was de plek voor een bruisend studentenleven van vele generaties TU/e-studenten. De Bunker krijgt een tweede leven en een waardevolle toevoeging in de vorm van een 100 meter hoge woontoren. De omgedoopte BunkerToren vormt het scharnierpunt tussen binnenstad en groene TU/ecampus.

Aannemer

Van Wijnen

Ontwikkelaar

RED Company

Oplevering

Januari 2022

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief