Löwik Installatietechniek sluit zich aan bij Hoppenbrouwers

De technisch dienstverlener Löwik Installatiegroep uit Almelo gaat per 1 oktober officieel verder onder de vlag van Hoppenbrouwers Techniek. Dit is daarmee onze veertiende vestiging. Henny de Haas, algemeen directeur Hoppenbrouwers Techniek: ‘’Met de aansluiting van Löwik Installatiegroep maken we een sprong naar de regio Noordoost Nederland. Met een locatie in de regio Noordoost kunnen we klanten in deze regio optimaal bedienen en beperken we de reisafstand van onze medewerkers. We vinden het belangrijk om zowel voor klanten als medewerkers lokaal geworteld te zijn. Zo kunnen we groeien en toch dichtbij blijven. Deze integratie sluit goed aan op onze wens om te groeien naar landelijke dekking. Er staat een sterk en enthousiast team en deze aansluiting is een mooie aanvulling voor ons bedrijf. De integratie wordt zorgvuldig en met aandacht voor alle betrokkenen doorlopen zodat medewerkers op de juiste plek komen.”

De juiste partner voor de medewerkers

Löwik Installatiegroep ontzorgt haar klanten in elke provincie van Nederland op het gebied van complete technische vraagstukken. Het familiebedrijf bestaat sinds 1967 en heeft een omzet van 30 miljoen en een personeelsbestand van ruim 125 vaste medewerkers.

Edwin Plegt, algemeen directeur: “Löwik Installatiegroep staat voor een tweesprong, we gaan een volgende fase in. We willen de voortgang, groei en de toekomst van onze medewerkers en ons bedrijf waarborgen. We hebben daarom aansluiting gezocht bij een landelijk opererend installatiebedrijf. Hoppenbrouwers sluit perfect aan op de onderdelen waar wij als organisatie in willen doorgroeien. De aansluiting bij Hoppenbrouwers zien wij als een brug naar de toekomst. Wij zijn blij met deze ontwikkeling!”

Ben Löwik, directeur: “We hebben veel raakvlakken. Hoppenbrouwers is, net als wij, een familiebedrijf en heeft de medewerkers voorop staan. Het voelt goed onze organisatie hieraan te verbinden. Door samen te gaan met Hoppenbrouwers kunnen we onze medewerkers een goede toekomst en (groei)mogelijkheden garanderen. Tevens kunnen we onze landelijke relaties sneller bedienen door integraal samen te werken met andere Hopenbrouwers vestigingen. We zijn ervan overtuigd dat wij onze klanten door deze bundeling van krachten nog beter van dienst kunnen zijn.“

Groeiambitie naar landelijke dekking

Hoppenbrouwers Techniek begon ruim 100 jaar geleden als eenmanszaak in Brabant en inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een modern technisch dienstverlener met ruim 1300 medewerkers en het Predicaat Koninklijk. We zijn ambitieus als het gaat om expansie: we willen in drie jaar tijd groeien van 1300 medewerkers naar 2500 medewerkers, verspreid over 25 vestigingen in heel Nederland. We blijven dan ook, ondanks de Corona-crisis, volop investeren in nieuwe medewerkers en opleiden van huidige medewerkers. Tevens blijven we investeren in ambitieuze ondernemers die aansluiting zoeken om te kunnen groeien.

Over Löwik Installatietechniek

In ruim een halve eeuw heeft Löwik Installatietechniek een stevige positie in de technische branche opgebouwd als totaalinstallateur. Met ruim 125 medewerkers focust Löwik Installatietechniek zich op het ontwerp, uitvoering, nazorg en exploitatie van totaalconcepten. Löwik Installatietechniek levert diensten met betrekking tot werktuigbouwkunde, meet- en regeltechniek, elektrotechniek, beveiligingstechniek, koeltechniek, daktechniek, service en onderhoud en duurzame energie.

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief