Eén sterke Hoppenbrouwers-vestiging op Goeree-Overflakkee na integratie

Hoppenbrouwers Goedereede en Hoppenbrouwers Middelharnis gaan vanaf 1 september 2024 samen verder als één sterke Hoppenbrouwers-vestiging op het eiland Goeree-Overflakkee. De samenvoeging zorgt voor een stevigere basis om grootschalige projecten in woningbouw en utiliteitsbouw uit te voeren.

De vestiging in Goedereede sluit vanaf 1 september 2024 volledig aan bij Middelharnis, die hiermee straks zal bestaan uit 75 medewerkers en streeft naar een omzet van circa 19 miljoen euro. De focus ligt op het versterken van de service-capaciteit en het vergroten van de projectomvang die de vestiging kan managen.

Expertise bij innovatieve projecten

Henny de Haas, directeur van Hoppenbrouwers Techniek, benadrukt het belang van de samenvoeging: “Dit stelt ons in staat om als één bedrijf effectiever op klantbehoeften in te spelen, waarbij we de beste vakmensen per project inzetten. Dat gaat zelfs over vestigingen door het land heen. En dat is ook nodig, want onze expertise wordt steeds meer gevraagd bij nieuwe, innovatieve ontwikkelingen rondom waterstof, prefab en het verduurzamen van woningen. De integratie van de twee vestigingen is daarmee een strategische keuze die aansluit bij de huidige maatschappelijke en branche specifieke ontwikkelingen.”

Werken in specialistische projectteams

Cees Kievit, vestigingsleider Middelharnis voegt daaraan toe: “Deze ontwikkeling is niet alleen een slimme stap met het oog op onze bedrijfsstrategie, maar biedt ook nieuwe kansen voor medewerkers zoals meer (lokale) doorgroeimogelijkheden en multidisciplinair werken in speciale projectteams. Klanten en leveranciers zijn geïnformeerd over de samenvoeging en kunnen rekenen op een nog beter service- en expertiseniveau dan zij nu gewend zijn.”

Opereren als geïntegreerde eenheid

Met de integratie blijft Cees Kievit, voormalig directeur van Kievit Warmte, het vertrouwde gezicht in het team, wat moet zorgen voor continuïteit en vertrouwen. “Ik kijk ernaar uit om samen met onze directe collega’s deze fase in te gaan en als een geïntegreerde eenheid te opereren. En uiteraard blijven we ook onszelf; met ons hechte team zullen we successen blijven vieren”, aldus Kievit.

Sinds 2021 gevestigd op Goeree-Overflakkee

Hoppenbrouwers is sinds 2021 gevestigd in Zuid-Holland, op het eiland Goeree-Overflakkee, na de aansluiting van Van Wijk Installaties & Constructies uit Goedereede. In 2022 kwam daar Kievit Warmte uit Middelharnis bij. Hiermee is onze positie en dienstverlening op het eiland Goeree-Overflakkee aanzienlijk versterkt, met name op het vlak van seriematige woningbouw, mutatie en renovatie van woningen. Sindsdien zijn ruim 6.000 woningen door Hoppenbrouwers in onderhoud en service genomen, wat bijdraagt aan de maatschappelijke opgave om voldoende en duurzame huisvesting te bieden.

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Meer nieuws

Ontvang onze nieuwsbrief