Hoppenbrouwers verlengt wederom sponsorcontract Heracles Almelo en intensiveert lokale samenwerking

Met trots en blijdschap kijken we gezamenlijk naar weer een mooi seizoen

Hoppenbrouwers Techniek Almelo heeft onlangs haar sponsorcontract met Heracles Almelo verlengd en geïntensiveerd.

Peter Valk (Directeur): ‘Wij zijn blij met de samenwerking die we afgelopen seizoen met Heracles Almelo hebben gehad. Het heeft ons een mooi netwerk in de Businessclub opgeleverd en we hebben het afgelopen seizoen regelmatig thuiswedstrijden met relaties bezocht. Daarnaast wordt gretig gebruik gemaakt van de seizoenkaarten die we beschikbaar stellen aan onze medewerkers. Het Eerste Divisie-seizoen is achteraf een prachtig jaar geworden met het kampioenschap als kers op de taart.’

Komend seizoen sluit Hoppenbrouwers Techniek Almelo ook aan bij Hettrix. Hettrix is een unieke samenwerking tussen Heracles Almelo, gemeenten, het regionale bedrijfsleven en Twentse onderwijsinstellingen. De gezamenlijke ambitie om technisch talent aan te trekken, te ontwikkelen en te binden aan deze regio, sluit erg goed aan bij de doelen en ambities van Hoppenbrouwers als werkgever. Peter Valk en Patrick Tempelman (HR-adviseur Hoppenbrouwers) kijken uit naar de kennissessies komend seizoen met Hettrix bij Heracles en de samenwerking met de Hettrix leden.

Bij de ondertekening in het Heracles stadion waren aanwezig v.l.n.r.: Tom Uitzetter (commercieel manager Heracles Almelo), Peter Valk (Directeur Hoppenbrouwers) en Ingrid Löwik (Marketing & Communicatie Hoppenbrouwers). Samen kijken we met vertrouwen naar de toekomst en gaan we voor een mooi Eredivisie-seizoen waarin ontwikkeling en presteren centraal staan, zoals dat ook bij Hoppenbrouwers Techniek hoog in het vaandel staat.

Ontvang onze nieuwsbrief