Hoppenbrouwers Techniek opent 1 oktober een nieuwe vestiging in Breda

Het idee voor een nieuwe vestiging in Breda is ontstaan tijdens een managementdag bij Hoppenbrouwers. Vestiging Dongen groeit uit zijn jasje. Ambitieus als we zijn, was actie noodzakelijk. Aanvankelijk ging de keuze tussen nieuwbouw in Dongen of een nieuwe vestiging in Breda-Noord of Breda-West. Uiteindelijk hebben we gekozen voor de derde optie: nieuwbouw in Dongen om te groeien naar een vestiging met ongeveer 150 medewerkers (en het huidige pand verbouwen ter overbrugging tot aan de nieuwbouw) én een nieuw te openen vestiging in Breda. Niet of of, maar en en.

Regionaal denken

Toen er vanuit het directieteam werd geopperd dat we nog meer regionaal moesten gaan denken en dat er daarom versterking in de regio nodig was, bijvoorbeeld met een vestiging in Breda, stak Wesley Bleijenberg meteen zijn hand op. “Vanuit Breda zitten we dichter bij onze relaties waardoor we betere service kunnen verlenen. En, nog belangrijker, het biedt nieuwe doorstroommogelijkheden voor medewerkers. Ik ben daar zelf een mooi voorbeeld van en wilde deze volgende stap maken. Na tien jaar in Dongen vlieg ik nu uit.”

De sleuteloverdracht

Op 1 september 2019 is de sleuteloverdracht van het pand aan Veldsteen 23 op bedrijventerrein de Steenakker. Na een kleine verbouwing zal de vestiging in Breda op 1 oktober 2019 operationeel zijn. Wesley heeft alle vertrouwen in zijn nieuwe stap: “We starten vanuit deze locatie met elektrotechniek, beveiliging en service- en onderhoud. Met de drive en ambitie van de juiste mensen in de teams, kan het niet anders dan goed gaan! We zijn voor deze vestiging nog op zoek naar enthousiaste vakmensen.”

Bekijk hier de vacatures

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief