“Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”

Hoppenbrouwers Techniek neemt in 2019 deel aan de Roparun. Met team #351 lopen we van 8 t/m 10 juni de estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam, met als doel geld op te halen voor mensen met kanker.

“Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.Naast de sportieve prestatie die het Hoppenbrouwers team gaat leveren zetten zij zich komende maanden ook in zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen voor de goede doelen.

Het Hoppenbrouwers Roparun team stellen we binnenkort graag aan u voor. U kunt hen en de activiteiten volgen via de facebookpagina of instagram.

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief