Hoppenbrouwers aanwezig bij Productie Proces Automatisering-event

Op 24 januari aanstaande is Hoppenbrouwers Techniek aanwezig bij Productie Proces Automatisering-event in het congrescentrum ‘Hart van Holland’ in Nijkerk. Tijdens dit event wordt er ingezoomd op de energietransitie, veranderende productieprocessen, maar ook op de digitale infrastructuur en bijvoorbeeld slimme integratie van processen.

De fabriek van de toekomst: het is dichterbij dan je denkt

Op dit event zal Hoppenbrouwers aanwezig zijn met een eigen stand en zal Janneau Princée, projectcoördinator op de afdeling Industrial MSI, een seminar geven. Hierin zal hij ingaan op de fabriek van de toekomst: waar algoritmes de productie vele malen sneller maken, de uitval van machines vooraf voorspeld kan worden en de Overall Equipment Effectiveness (OEE) sterk verbeterd zal zijn. Dat klinkt als toekomstmuziek, maar is voor veel bedrijven dichterbij dan ze denken!

“De meeste organisaties beschikken over de benodigde data, maar deze data worden niet of nauwelijks aan elkaar gekoppeld. Daardoor wordt er te weinig gebruik gemaakt van de mogelijkheden die deze data bieden” vertelt Janneau. “Met de aanleg van een centrale hub (zoals de Unified NameSpace (UNS)) kan er voor worden gezorgd dat alle beschikbare data in contact met elkaar worden gebracht. Met behulp van overzichtelijke dashboards kunnen deze data beter worden geanalyseerd. En zo kan de OEE van het productieproces continu worden verbeterd! Zo’n centrale hub is een essentiële stap naar de transitie van een productieproces naar de oneindige mogelijkheden van Industrie 4.0.”

Ontvang onze nieuwsbrief