Hoppenbrouwers opent specialistische Industriële Automatisering vestiging in Utrecht

Hoppenbrouwers Techniek heeft de ambitie om uit te groeien tot beste technische dienstverlener van Nederland. Met ruim 900 medewerkers werken we vanuit zeven verschillende vestigingen in Brabant, aan het waarmaken van die droom. Met ingang van 1 september 2018 opent Hoppenbrouwers de eerste specialistische vestiging boven de rivieren aan de Hudsondreef 40 te Utrecht. Deze nieuwe autonome vestiging zal zich focussen op de markt Water & Infra.

Mark Rensel wordt als vestigingsleider het gezicht van de vestiging. Mark: “Al een langere tijd bestaat de ambitie om een vestiging in Utrecht op te starten en samen met mijn team krijg ik de kans om dit waar te maken. Vanuit Udenhout werken we al jaren aan uiteenlopende IA-projecten (voornamelijk gericht op Water & Infra) in regio Midden en Noord Nederland. Met de opening van deze vestiging kunnen wij onze klanten boven de rivieren (bijvoorbeeld waterschappen en drinkwaterbedrijven) beter van dienst zijn. Tegelijkertijd biedt deze stap ruimte voor onze medewerkers om (door) te groeien. Ook de reistijd naar projecten wordt zo ingekort. Dit draagt allemaal bij aan werknemerstevredenheid. Alleen maar mooie ontwikkelingen dus.”

We zijn nog op zoek naar nieuwe collega’s die betrokken willen zijn bij deze ontwikkeling binnen Hoppenbrouwers. Heb jij interesse om deze vestiging in Utrecht te werken?

Bekijk de vacatures

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief