Uitbreiding met virtuele vestigingen moet lokale beschikbaarheid technische vakmensen van Hoppenbrouwers vergroten

Hoppenbrouwers Techniek introduceert virtuele vestigingen om lokale beschikbaarheid te vergroten en gelegenheid tot dichtbij huis werken te bieden. Lokale geworteldheid is al jaren één van onze belangrijkste speerpunten. De komst van de eerste virtuele Hoppenbrouwers vestiging in Arnhem onderstreept dit belang en is al operationeel in de regio.

Flexibele inzet

Met de introductie van virtuele vestigingen wil Hoppenbrouwers Techniek de zichtbaarheid en beschikbaarheid in de regio vergroten. Door de flexibele inzet van medewerkers kunnen klanten sneller geholpen worden en leren ze de klanten al beter kennen. Daarnaast biedt de virtuele vestiging werkgelegenheid aan technische vakmensen om dichtbij huis te werken aan projecten in de omgeving. Algemeen directeur Henny de Haas: “Wanneer een projectteam langere tijd werkt voor een opdrachtgever of aan een project in de regio, kunnen onze vakmensen heel gemakkelijk in die regio andere klanten bedienen zonder dat we daar een fysieke vestiging hebben.”

Virtuele vestiging in Arnhem en Amsterdam

Lokale aanwezigheid is de basis om de beste partner voor medewerkers, klanten en scholen te zijn. Hoppenbrouwers heeft inmiddels 22 vestigingen en werkt aan projecten door het hele land. Maar we willen meer; lokaal betrokken raken en korter op de bal zitten. Daarom hebben we onze virtuele deuren in Arnhem en Amsterdam geopend. We hebben de ambitie om hier ook in de toekomst een vestiging te openen.

Dichtbij huis werken

Het team in Arnhem, dat momenteel werkt aan projecten voor zwembad Valkenhuizen en het Rijnstate Ziekenhuis, bestaat uit weinig medewerkers uit de regio Arnhem. Henny de Haas: “Dit team zal de komende tijd nog verder uitgebouwd moeten worden met nieuwe collega’s uit de regio. Afwisseling, uitdaging maar ook flexibiliteit zijn sleutelwoorden van deze vernieuwende manier van werken. Wij zijn ervan overtuigd een ideale werkplek te kunnen bieden.”

“Al jaren voeren we vanuit onze vestiging in Utrecht en Udenhout werkzaamheden uit voor diverse klanten/partners in de regio Amsterdam. Met de vestiging in Amsterdam zitten we nog dichter bij hen en kunnen we ons team verrijken met collega’s uit de regio Amsterdam”, aldus vestigingsleider Mark Rensel.

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief