Hoppenbrouwers hoofdsponsor Victoria’25

Bij Hoppenbrouwers zijn wij op vele terreinen maatschappelijk betrokken. Wij onderstrepen het belang om mensen bij elkaar te brengen en de persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Zeker ook op sportgebied.

Met veel genoegen zetten wij dan ook het hoofdsponsorschap van voetbalvereniging Victoria’25 uit Afferden van RTP Elektrotechniek voort. Sportieve topprestaties kunnen alleen geleverd worden met goed zittende en kwalitatief uitstekende tenues. Onlangs is het 1ste heren elftal dan ook compleet in het nieuw gestoken. De Maas en Waalse voetbalclub kan deze regionale betrokkenheid ontzettend waarderen.

Lokale installateur voor MKB

Bij Hoppenbrouwers Techniek Afferden zijn wij actief in de elektrotechniek en panelenbouw. Wij leveren eerlijk advies, heldere ontwerpen en installeren vakkundige elektrotechnische installaties en datanetwerken. Tevens kunnen terugkerende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden met een gerust hart aan ons overgelaten worden. In samenwerking met andere vestigingen van Hoppenbrouwers kunnen wij als totaalinstallateur ook alle W-werkzaamheden aanbieden.

 

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiast en gemotiveerd personeel.

Kijk hier voor meer informatie

Ontvang onze nieuwsbrief