Hoppenbrouwers en Siemens slaan handen ineen

Hoppenbrouwers Techniek en Siemens zijn na vele prettige samenwerkingen een partnership aangegaan. Jeroen van den Hoof, projectleider bij Hoppenbrouwers is blij met het partnership en ziet de toekomst positief in. “Met dit partnership kunnen we elkaar versterken.”

Hoppenbrouwers is al jaren partner van de brandmeldsystemen van Esser en Hertek en gaat een vernieuwde partnerovereenkomst met Siemens aan. Iets wat er al een tijd aan zat te komen volgens Jeroen, projectleider in Udenhout. “We werken eigenlijk al vanaf oktober 2019 met Siemens. We zijn nu op de hoogte van alle producten en beschikken over de juiste kennis om de klant te kunnen helpen. Ook vanuit Siemens zijn er bepaalde eisen waaraan een partner moet voldoen. Onze manier van werken, de hoge kwaliteit en de klantvriendelijkheid sluit goed aan bij de wensen van Siemens. We kunnen elkaar nu informeren over bepaalde projecten en zo tot het beste resultaat voor de klant komen.”

Prettige samenwerking

Patrick van den Heuvel, accountmanager van Siemens, is ook blij met de vernieuwde partnerovereenkomst. “Als Siemens stellen wij bepaalde eisen aan onze partners. In die eisen staat vastgesteld hoe we met elkaar omgaan en hoe we samenwerken, maar ook welke kennis er vereist is. Met dit partnership kunnen we elkaar informeren over projecten en sparren over de juiste oplossingen. We hebben de kans gekregen om samen te werken en dat bevalt erg goed.”

Elkaar versterken

Tijdens projecten moet er rekening worden gehouden met de CCV regeling en zijn er strenge veiligheidseisen. Jeroen: “Een opdrachtgever heeft strenge eisen en verwacht dat de producten die wij gebruiken voldoen aan de veiligheidseisen en beschikken over de juiste certificaten. De producten van Siemens beschikken over alle gestelde eisen.”

Jeroen is blij dat de huidige samenwerking wordt voortgezet. “Als partners weten we elkaar goed te vinden en kunnen we elkaar aanvullen. Voor samenspraak en meedenken met projecten en oplossingen kunnen we altijd bij de accountmanager terecht. Ook de online diensten en cloudoplossingen bieden ons veel voordeel op en laat ons de systemen op afstand beheren, dit maakt het werken voor ons makkelijker. Ik denk dat we elkaar op deze manier van werken alleen maar versterken. Dat is goed voor zowel de klant als ons. Ik zie de toekomst rooskleurig tegemoet.”

‘Door deze manier van werken, versterken we elkaar’

Jeroen van den HoofProjectleider

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief