Hoppenbrouwers breidt dienstenpakket uit met sprinklertechniek

Met ingang van 1 april kan Hoppenbrouwers nu ook  ‘sprinklertechniek’ toevoegen aan haar dienstenpakket. Na 100 jaar is het dienstenpakket erg breed en bestaat de wens om onze klanten nog meer te bedienen als totaalinstallateur. Sprinklertechniek sluit goed aan bij de behoefte vanuit de markt. Daarnaast is sprinklertechniek een mooie aanvulling op de huidige brandbeveiligingsinstallaties waardoor brandveiligheid voor gebouwen nog breder in gezet kan worden.

Rob Heijndijk, projectmanager Sprinklertechniek bij Hoppenbrouwers; “Samen met mijn collega’s Peter van Iersel en Wouter Bluijs hebben wij de overstap gemaakt naar Hoppenbrouwers Techniek. Wij kennen Hoppenbrouwers al jaren in de samenwerking vanuit de bouwteams en op het gebied van brandmeldinstallaties. Ik heb Hoppenbrouwers leren kennen als een professioneel bedrijf waar de klant centraal staat en kwaliteit geleverd wordt. Daarnaast is er veel aandacht voor de werknemer zelf en het werkplezier. De persoonlijke wijze waarop wij ontvangen zijn, geeft ons een warm gevoel. Samen met Peter en Wouter gaan we met veel enthousiasme van start om de nieuwe discipline sprinklerinstallaties tot een succes te maken. Met de ruim 40 jaar ervaring in de sprinklertechniek die we met ons meebrengen, moet dat zeker lukken.”

Wil jij ook onderdeel uitmaken van ons  sprinklerteam?

Wij zijn nog op zoek naar enthousiaste mensen die dit team mee willen versterken. Interesse?

Bekijk de vacatures

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief