Hoppenbrouwers Almelo verlengt samenwerking met Beter Wonen

Hoppenbrouwers Almelo heeft een 3-jarige samenwerkingsovereenkomst gesloten met woningcorporatie Beter Wonen voor het mutatie-onderhoud (onderhoud tussen twee verhuurperiodes) van de huurwoningen in Almelo.

De afgelopen jaren hebben de betrokken bouwpartners al succesvol samengewerkt. Met deze overeenkomst bevestigen we ons vertrouwen in de voortzetting van deze strategische samenwerking.

Vestigingsdirecteur Peter Valk tekende namens Hoppenbrouwers Almelo de overeenkomst. We zijn trots op de goede samenwerking en kijken uit naar de komende jaren, waarin we nauw blijven samenwerken.

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief