Hoe gaat Hoppenbrouwers om met het Coronavirus (COVID-19)?

Dagelijks bezoeken onze monteurs en adviseurs veel klanten. In het belang van onze klanten en medewerkers nemen wij maatregelen om eventuele verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Daarbij houden wij de richtlijnen van het RIVM scherp in de gaten.

Bij Hoppenbrouwers Techniek staat veiligheid en veilig werken voorop. Daarom hebben wij rondom het coronavirus de nodige maatregelen genomen. Als klant of relatie van Hoppenbrouwers hopen wij op uw begrip en maken wij u graag attent op onze richtlijnen. Wanneer u of uw bedrijf aanvullende richtlijnen hanteert, verzoeken wij u dit vooraf kenbaar te maken aan onze medewerkers. Het kan dan ook voorkomen dat onze medewerkers vragen naar mogelijke risico’s of informeren naar mogelijk besmettingsgevaar op het project. Wij hopen dat u hierover transparantie biedt.

Voorzorgsmaatregelen

  • Voor en na elk bezoek wassen wij onze handen. Wij stellen op prijs als u dat ook doet
  • Als hygiënemaatregel schudden wij tijdelijk geen handen
  • Wij houden gepaste afstand van ongeveer 2 meter
  • Collega’s die ook maar het minste verkouden zijn blijven thuis
  • Collega’s waarbij gedurende de dag verkoudheidsklachten op spelen, stoppen met de werkzaamheden en gaan naar huis
  • Bij het bezoek van klanten doen we altijd een laatste risicoanalyse. Bij een gezondheidsrisico voor onze medewerkers, de klant of andere betrokkenen worden de werkzaamheden uitgesteld
  • Onze medewerker tekent tijdelijk zelf de digitale werkbon af in goed overleg met de klant

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief