Hatulek Group gaat verder onder de naam van Hoppenbrouwers Techniek Sittard

Vanaf 7 september 2020 gaat de Hatulek Group, bestaande uit Hatulek BV en Hatulek EMUS BV, verder onder de naam Hoppenbrouwers Techniek Sittard. In juni 2020 sloot de Hatulek Group zich al aan bij Hoppenbrouwers Techniek BV. De naamsomzetting is een belangrijke mijlpaal tijdens de integratie naar één bedrijf.

Krachten bundelen

In ruim 40 jaar heeft de Hatulek Group een stevige positie in de technische branche opgebouwd. Met ruim 35 medewerkers ontwerpt, levert, installeert en onderhoudt de Hatulek Group alle elektrotechnische installaties in utiliteit, retail, overheid, gezondheidszorg, onderwijs en industrie. De Hatulek Group bestaat uit twee werkmaatschappijen; Hatulek BV en Hatulek EMUS BV. Hatulek BV richt zich dagelijks op ontwikkeling en onderhoud van elektrotechnische installaties en Hatulek EMUS BV op engineering, software-ontwikkeling en bouw van industriële automatisering, panelen en verdelers. Deze disciplines blijven behouden en worden verder uitgebreid met de totale dienstverlening van Hoppenbrouwers Techniek, waaronder de discipline werktuigbouwkunde.

Paul Tummers, eigenaar van de Hatulek Group: ‘’Ik vind het strategisch gezien een goede beslissing om aan te sluiten bij Hoppenbrouwers Techniek. Onze activiteiten sluiten naadloos aan bij de activiteiten van Hoppenbrouwers. Door onze krachten te bundelen kunnen we deze activiteiten verder uitbouwen in de regio en kan ik mijn medewerkers een goede toekomst bieden.”

Lokale geworteldheid

Lokale geworteldheid is al jaren één van onze belangrijkste speerpunten. Het staat aan de basis om de beste partner te zijn voor medewerkers, klanten en scholen. Henny de Haas, directeur Hoppenbrouwers Techniek: ‘’Door de aansluiting van Hatulek komen we dichter bij onze bestaande klanten in Limburg te zitten, waardoor we aan de lokale geworteldheid in deze regio kunnen werken. Daarnaast versterken we ons in deze regio op het gebied van industriële automatisering, elektrotechniek en panelenbouw door de enorme vakkennis die collega’s in Sittard bezitten.’’

De vestiging in Sittard zal zich blijven richten op de ontwikkeling en onderhoud van elektrotechnische installaties, engineering, software-ontwikkeling, de bouw van industriële automatisering, panelen en verdelers. De vestiging blijft de persoonlijke service en kwaliteit bieden die men gewend is.

Contactgegevens Hoppenbrouwers Techniek Sittard

Doctor Nolenslaan 136
6136 GV Sittard
Tel: 046 458 1100

Vanaf 7 september: sittard@hoppenbrouwers.nl

 

Meer informatie over onze vestiging

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief