Hatulek Group sluit zich aan bij Hoppenbrouwers Techniek

De elektrotechnische installateur Hatulek Group uit Sittard gaat per 25 juni 2020 verder onder de vlag van Hoppenbrouwers Techniek. Dit is daarmee onze dertiende vestiging. Henny de Haas, algemeen directeur Hoppenbrouwers Techniek: “Met de aansluiting van Hatulek Group komen we dichter bij onze bestaande klanten in Limburg te zitten. De overname sluit goed aan op onze wens om te groeien naar landelijke dekking. De kennis en ervaring van Hatulek Group op het gebied van elektrotechnisch, industriële automatisering en panelenbouw zijn een mooie aanvulling op de expertise van Hoppenbrouwers.”

De juiste partner voor de medewerkers

De eigenaren Paul Tummers en Monique Brorens van Hatulek Group willen het rustiger aan gaan doen en zijn tijdig op zoek gegaan naar een passende partij om hun bedrijf over te nemen. Paul Tummers: “Hoppenbrouwers sluit aan op zowel onze  activiteiten op het gebied van elektrotechniek (Hatulek BV) als onze activiteiten op het gebied van industriële automatisering en panelenbouw (Hatulek EMUS BV). Bovendien kan ik, door samen te gaan met Hoppenbrouwers, mijn medewerkers een goede toekomst en (groei)mogelijkheden garanderen.”

Groeiambitie naar landelijke dekking

We hebben de ambitie om in drie jaar tijd te groeien van 1300 medewerkers naar 2500 medewerkers, verspreid over 25 vestigingen in heel Nederland. We blijven dan ook, ondanks de Corona-crisis, volop investeren in nieuwe medewerkers en opleiden van huidige medewerkers.

Over Hatulek Group

In een kwart eeuw heeft Hatulek Group een stevige positie in de technische branche opgebouwd. Met ruim 35 medewerkers ontwerpt, levert, installeert en onderhoudt Hatulek Group alle elektrotechnische installaties in utiliteit, retail, overheid, gezondheidszorg, onderwijs en industrie. Hatulek Group bestaat uit twee werkmaatschappijen; Hatelek BV en Hatulek EMUS BV. Hatulek BV richt zich dagelijks op ontwikkeling en onderhoud van elektrotechnische installaties en Hatulek EMUS BV op engineering, software-ontwikkeling en bouw van industriële automatisering, panelen en verdelers.

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief