Eerste projectenvestiging in Eindhoven

Lokale geworteldheid is al jaren een van onze belangrijkste speerpunten. Zo vergroten we onze lokale beschikbaarheid en de gelegenheid om dichtbij huis te werken. Met de komst van de eerste projectenvestiging in Eindhoven onderstrepen we dit belang.

Met deze projectenvestiging openen wij onze deuren bij het project de BunkerToren. Een iconisch herkenbaar gebouw voor de bewoners van Eindhoven. Wij maken hier de elektrotechnische en werktuigbouwkundige werkzaamheden, beveiliging en sprinklers. De bouw van deze woontoren duurt ongeveer twee jaar.

Dichtbij de klant

Met de introductie van projectenvestigingen wil Hoppenbrouwers Techniek de zichtbaarheid in de regio vergroten. Door de flexibele inzet van medewerkers kunnen klanten sneller geholpen worden en leren ze de klanten al beter kennen.  “Wanneer een projectteam nu langere tijd werkt voor een opdrachtgever of aan een project in de regio, kunnen onze vakmensen heel gemakkelijk in die regio andere klanten bedienen,” aldus Henny de Haas, algemeen directeur van Hoppenbrouwers Techniek.

Dichtbij huis

Een projectenvestiging als Eindhoven biedt technische vakmensen de mogelijkheid om dichtbij huis te werken. “We merken dat er grote behoefte is aan een korte reisafstand,” vertelt directeur HR Ellen Vermeer. “Onze medewerkers willen niet meer uren in de auto zitten om naar projecten toe te gaan.”

Lokale aanwezigheid is de basis om de beste partner voor medewerkers, klanten en scholen te zijn. Hoppenbrouwers heeft inmiddels 22 vestigingen en werkt aan projecten door het hele land.

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief