Burgemeester Depla trapt opening Hoppenbrouwers Techniek Breda af

Hoppenbrouwers Techniek opende op vrijdag 29 november een vestiging op bedrijventerrein Steenakker in Breda. Het is de elfde vestiging van deze snelgroeiende technisch dienstverlener die elektronische en werktuigbouwkundige installaties ontwerpt, installeert en onderhoudt. Onder leiding van ‘oud gediende’ Wesley Bleijenberg start Hoppenbrouwers hier met ruim 25 medewerkers. Burgemeester Paul Depla was bij de opening aanwezig en trapte het feestelijke moment letterlijk af.

Betere bediening regio West-Brabant
Hoppenbrouwers is op zich al langer actief in Breda. Zo verzorgde het bedrijf als hoofdaannemer onder meer de plaatsing van bijna 7.000 zonnepanelen op het grootste publieke zonnepark van Nederland, ZonneWIJde. Vestigingsleider Wesley Bleijenberg vertelt: “Een belangrijk deel van onze relaties en medewerkers komt uit Breda. Door daar nu met een eigen vestiging aanwezig te zijn, kan Hoppenbrouwers hen nog beter van dienst zijn en biedt het nieuwe werkgelegenheid in de directe omgeving. Vooral op dat laatste zetten we in; we kunnen bij storingen nog sneller schakelen. Vanuit Breda gaan we ons in de regio West-Brabant nog meer op de kaart zetten als totaal technisch dienstverlener.” Hoppenbrouwers staat in Noord-Brabant vooral bekend om haar lokale geworteldheid, wat burgemeester Depla ook prijst: “Ik vind het mooi dat jullie als bedrijf West-Brabant gebonden zijn, verankerd zijn en je tegelijkertijd verbindt aan een aantal mooie projecten. Of het nu NAC is of de Uitvindfabriek: jullie laten zien dat een groot bedrijf uit Brabant, een bedrijf in Breda, de verbinding aangaat met de lokale gemeenschap en daar ben ik heel erg blij mee.”

In Breda start Hoppenbrouwers met twee teams en is het bedrijf nog op zoek naar nieuwe technische medewerkers.

Bekijk hier de vacatures

Ambitieuze groeiplannen

Hoppenbrouwers heeft een ambitieus doel als het gaat om expansie; het bedrijf wil in vijf jaar tijd groeien van 1000 naar 2500 medewerkers, verspreid over vestigingen in heel Nederland. De komende tijd zal Hoppenbrouwers ook de mogelijkheden gaan onderzoeken om zich te vestigen in de regio Rotterdam.

Wedstrijdsponsor NAC

Voor de opening op 29 november werden klanten, relaties, nieuwe buren van bedrijventerrein Steenakker uitgenodigd. Bovendien was Hoppenbrouwers die avond, naast hun huidige sponsorovereenkomst met de Bredase voetbalclub, ook wedstrijdsponsor bij NAC-MVV. 22 kinderen van medewerkers gingen als ‘player escorts’ met de teams het veld op. Hoppenbrouwers vroeg haar relaties geen cadeaus mee te nemen, maar een donatie te doen aan hun samenwerkingspartner de Uitvindfabriek in Breda.

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief