Van Galen elektrotechniek in Haarlem sluit aan bij Hoppenbrouwers

Hoppenbrouwers neemt per 1 maart de bedrijfsactiviteiten van Van Galen elektrotechniek in Haarlem over. De overname maakt deel uit van de groeistrategie van Hoppenbrouwers naar landelijke dekking en versterking in de Randstad.

Van Galen elektrotechniek is sinds 2011 een zelfstandige onderneming die destijds is ontstaan uit de voormalige elektra-afdeling van totaalinstallateur Centragas van Galen. Het bedrijf bestaat sinds 1970 en richt zich op de particuliere en zakelijke markt en biedt een breed scala aan diensten aan, zoals verwarmen, verduurzamen, klimaat, sanitair en dak-werkzaamheden. Enkel (de zelfstandige onderneming) Van Galen elektrotechniek wordt onderdeel van Hoppenbrouwers in Haarlem.

Gemeenschappelijke doelstellingen

Bas Ceelen, integratie directeur van Hoppenbrouwers, is enthousiast over de aansluiting: “Het installatiebedrijf heeft een goede staat van dienst in de elektrotechniek en vormt een waardevolle aanvulling op onze bestaande activiteiten in de regio Haarlem. De lokale en regionale bekendheid voor zowel de medewerkers als de klanten van Van Galen elektrotechniek blijft hiermee behouden. Dit versterkt onze gemeenschappelijke doelstellingen en waarborgt een naadloze integratie.”

Toekomstbestendige onderneming

Andre Veenings (eigenaar en algemeen directeur van Van Galen elektrotechniek) nam vanuit zijn visie om een toekomstbestendige onderneming te realiseren de beslissing om zijn bedrijf bij Hoppenbrouwers te voegen. In Hoppenbrouwers ziet hij de ideale partner om zowel de organisatie als haar medewerkers naar een hoger niveau te tillen.

“In de huidige markt is het voor kleinere organisaties een uitdaging om te voldoen aan alle wet- en regelgeving. De samenwerking met Hoppenbrouwers biedt ons niet alleen de kans om ons volledig op onze klanten te richten, maar opent ook deuren naar groei en ontwikkeling voor onze medewerkers. Geïnspireerd door de positieve ervaringen van Hoppenbrouwers met het eerder overgenomen Blaauw Installatietechniek, zijn we overtuigd van deze stap.”

Verdere groei en professionalisering

Hij vervolgt: “Met de integratie in Hoppenbrouwers kijken we uit naar een toekomst waarin we samen verdere groei en professionalisering zullen realiseren. Dit omvat niet alleen digitalisering en automatisering, maar ook verrijkte ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden voor onze medewerkers. Deze samenwerking met de vestiging Haarlem opent nieuwe deuren voor ons team, biedt meer diversiteit in projecten en versterkt onze missie om in de immer innoverende technieksector te vertalen naar onze klanten optimaal.”

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief