1e bbl-er vast in dienst bij 23 man tellende team beveiliging Dongen

Het 23 man tellende team Beveiliging Dongen, met projectleider Adrijan van Wanrooij, kijkt terug op een jaar vol mooie projecten. Daarbij was er net als andere jaren ook ruimte om anderen het veelzijdige vak beveiliging te leren. Eén daarvan is hulpmonteur Stef Boone.

Adrijan van Wanrooij zegt daarover: “Stef kwam 2 jaar geleden in ons team als BBL-er. Zijn opleiding Elektrotechniek niveau 3 bij het Radiuscollege sloot hij met een goed resultaat af. Hij is typisch een voorbeeld van iemand die zijn kans heeft gekregen én heeft gepakt. Mooi om te zien is dat hij nu, nagenoeg zelfstandig, een cameraproject bij De Cammeleur in Dongen heeft gemaakt. Binnenkort gaat hij verder met opleidingen op product technisch gebied. In een maandelijks coachgesprek stemmen we de belasting studie, werk en privé goed op elkaar af.”

Stef Boone: “Het team Beveiliging was precies wat ik zocht. Ik vind het altijd leuk om iets nieuws te leren, maar heb het na een tijdje wel weer gezien. In dit team is áltijd wel iets nieuws te leren, zoals een ander beveiligingssysteem. Het vakgebied is zo breed dat ik er niet snel op uitgekeken zal raken. Belangrijk voor mij is dat collega’s laten blijken het leuk te vinden om hun kennis over dragen. Dat was bij mijn vorige werkgevers echt wel anders. Hier is de werksfeer open en makkelijk. En dan is het inderdaad mooi dat ik met hulp van de kennis van collega’s het cameraproject bij de Cammeleur bijna zelfstandig heb kunnen maken.”

Ontvang onze nieuwsbrief