Beveiliging Beveiliging voor zorg en woningbouw

Beveiligingsinstallaties voor zorg en woningbouw

In de zorg- en woningbouw is een goede beveiliging onmisbaar. Bewoners en cliënten moeten tenslotte veilig en zorgeloos in hun woning kunnen verblijven. De juiste brandbeveiliging, camera- en inbraaksystemen zijn hierbij van groot belang.

Uw wensen centraal

Het projectteam Zorg en Woningbouw van Hoppenbrouwers Techniek neemt veilig en zorgeloos wonen als uitgangspunt. We hebben veel kennis en ervaring in de markt en denken graag met je mee over de juiste beveiliging, afgestemd op jouw specifieke wensen en behoeften. Bij storingen staan wij 24 uur per dag voor je klaar.

Brandveiligheid

Ons projectteam weet wat er speelt in de zorg en woningbouw en begrijpt dat de veiligheid van bewoners op de eerste plek komt. Voor een totaal brandveiligheidsconcept leveren we niet alleen de brandveiligheidssystemen, maar stellen we ook een vluchtplan of beveiligingsplattegrond op. Als gecertificeerd brandbeveiligingsbedrijf kunnen wij bovendien ook de noodverlichting aanbrengen en onderhouden.

Camerabeveiliging

Naast inbraakbeveiliging denken wij ook mee over camerabeveiliging. Dit type beveiliging kan ervoor zorgen dat bewoners (langer) zelfstandig blijven wonen. Bij zorgcomplexen kan camerabeveiliging dienen voor toezicht en zo familie of mantelzorgers van een patiënt ondersteuning bieden. Hun taken worden verlicht, terwijl ze wel op tijd aanwezig zijn in het geval van calamiteiten.

Lees ook over onze beveiligingsprojecten voor zorg en woningbouw. Voor Amarant Groep werkten we mee aan de brandmeldinstallaties voor 40 zorgappartementen. In Moergestel deden we dat voor 47 wooneenheden en installeerden we intercom systemen.