Beheer, Onderhoud & Service Beheer, Onderhoud & Service voor ziekenhuizen

Beheer, Onderhoud & Service voor ziekenhuizen

Een goede zorg: daar draait het om binnen ziekenhuizen. U wilt patiënten en medewerkers niet lastig vallen met technische zaken. Toch is het wel belangrijk dat de gebouwgebonden technische installaties binnen ziekenhuizen goed functioneren. Een regelmatig onderhoud en beheer van de werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties is dan ook van groot belang.

Specialisatie in ziekenhuizen

Hoppenbrouwers kan het onderhoud aan de installaties binnen uw ziekenhuis voor haar rekening nemen. We hebben een gespecialiseerd projectteam voor ziekenhuizen. De medewerkers binnen dit team hebben veel ervaring met het werken voor ziekenhuizen en weten wat u belangrijk vindt én wat er in de markt speelt. We zijn bovendien gecertificeerd door Dekra voor zowel elektrotechnische als werktuigbouwkundige installaties. Naast het preventief en correctief onderhoud aan de installaties, kunnen we u ook helpen bij verbouwingen, renovaties, uitbreiding en het upgraden van uw installaties. Onze medewerkers denken mee, zijn flexibel en passen zich aan. Zo hebben medewerkers, bezoekers en patiënten zo min mogelijk overlast van de werkzaamheden.

Onderhoud en beheer

In overleg met u kunnen we een onderhoudsplan opstellen voor uw elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Zo heeft u zelf geen omkijken naar het onderhoud. Ook is het mogelijk om met behulp van een beheersysteem nog meer werk uit handen te nemen. Alle gebouwgebonden installaties kunnen gekoppeld worden aan dit systeem. Denk daarbij aan toegangscontrole, aanwezigheidsregistratie, verlichting en verwarming. Een beheersysteem kan een positieve invloed hebben op de beleving en de genezing van een patiënt. Het beheer kan zowel op locatie als op afstand plaatsvinden.

Benieuwd naar onze klanten? Hoppenbrouwers is één van de vaste installateurs bij het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis, Rijnstate Ziekenhuis, Bernhoven Ziekenhuis en het Elkerliek Ziekenhuis. “Alle werkzaamheden worden verzorgd: van het aanleggen van een datapunt of groot onderhoud tot een grote renovatie.”

Legionellapreventie

Ook voor legionellapreventie kunt u terecht bij Hoppenbrouwers. Door het uitvoeren van jaarlijkse controles helpen we u om het risico op besmetting met legionella tot het minimum te beperken. U kunt hierbij denken aan:

  • Controle van alle soorten keerkleppen in drinkwaterinstallaties
  • Onderhoud en beheer van warmwatertoestellen
  • Periodiek spoelen van drinkwaterinstallaties
  • Periodieke afname drinkwatermonsters voor legionellacontrole
  • Periodieke controle en onderhoud van waterontharders

Service voor ziekenhuizen

Is er onverhoopt toch een probleem met uw installatie? Hoppenbrouwers biedt een 24-uurs service bij storingen.