Van Mossel Occasion  – Waar Techniek Leeft

Uitbreiding van de showroom van Van Mossel SEAT & SKODA Tilburg

Van Mossel is een een automotive bedrijf met niet alleen autodealers, ook bieden ze services aan in schadeherstel en lease. De visie van Van Mossel sluit goed aan bij die van Hoppenbrouwers: het is een familiebedrijf,  investeren in de persoonlijke ontwikkeling van het personeel en willen lokaal aanwezig zijn voor klanten. Hoppenbrouwers heeft meerdere vestigingen voor Van Mossel mogen verbouwen en uit dat vertrouwen mochten we ook aan de slag in Tilburg voor de uitbreiding van de showroom. Voor de aanbouw is Hoppenbrouwers verantwoordelijk voor het installeren van de elektrotechnische-, werktuigbouwkundige– en brandmeldinstallaties. Daarnaast onderhouden we de installaties van de vestiging.

Retail ontzorgen

Retail is een van de markten waar Hoppenbrouwers actief is. Nieuwe werktuigbouwkunde of elektrotechnische installaties kunnen een winkel meer efficiëntie en comfort bieden. Zo maakt een goed klimaatsysteem het prettiger om in uw winkel te verblijven, zorgen beveiligingssystemen voor een optimale veiligheid en zijn er diverse duurzame oplossingen mogelijk.

Hoppenbrouwers werkte mee aan de verbouwing van Praxis Renesse

3 voordelen van een samenwerking met Hoppenbrouwers

Secuur & Nauwkeurig
1-op-1 contact
Efficiënt

Elektrotechniek voor retail

Elektrotechnische installaties zijn onmisbaar voor een winkel. Vaak kunnen werkzaamheden aan elektrotechnische installaties zelfs tijdens openingstijden worden uitgevoerd met zo min mogelijk overlast voor klanten en medewerkers. Hoppenbrouwers denkt met de klant mee en werken zeer flexibel zodat de winkel minimaal gesloten hoeft te zijn.

Hoppenbrouwers werkte mee aan de verbouwing van Praxis Renesse

Brandbeveiliging voor retail

Bijna de helft van het MKB heeft wel eens te maken gehad met een veiligheidsincident. Met een goed werkend beveiligingssysteem zorg je dat de veiligheid van medewerkers, klanten en producten wordt gewaarborgd. Wij denken met je mee over een totaal brandveiligheidsconcept inclusief sprinkler, vluchtplan of beveiligingsplattegrond.

Hoppenbrouwers werkte mee aan de verbouwing van Praxis Renesse

Werktuigbouwkunde voor retail

Het is van belang dat een winkelpand wordt voorzien van alle benodigde technisch gebouwgebonden werktuigbouwkundige installaties. Zo bied je medewerkers en klanten een prettig winkelklimaat. Van sanitair tot klimaattechniek, Hoppenbrouwers ontwerpt, installeert en onderhoud de werktuigbouwkundige installaties voor retailers.

Hoppenbrouwers werkte mee aan de verbouwing van Praxis Renesse

Hoppenbrouwers weetjes #4 – Hoe kan je een airco laten koelen én verwarmen?

In onze miniserie ‘Hoppenbrouwers Weetjes’ gaan we op onderzoek uit en worden de vragen beantwoord door onze vakmensen. In de vierde aflevering gaat Tim langs bij Van Mossel SEAT & SKODA Tilburg en stelt zichzelf de vraag Hoe kan je een airco laten koelen én verwarmen?’