Duurzame Energie

Duurzame Energie voor recreatie & amusement

Binnen de sector recreatie en amusement zijn er diverse manieren om met duurzame energie aan de slag te gaan. Duurzame energie is zowel interessant voor kleine als grote organisaties en bij nieuwbouw en bestaande bouw. U profiteert van een flinke besparing op uw energiekosten én draagt bovendien bij aan een beter milieu. En: het feit dat uw organisatie kiest voor duurzame energie, geeft ook uw gasten een extra goed gevoel.

Duurzame energie met zonnepanelen

Hoppenbrouwers is een erkend Zonnekeur en Sterkin installateur. Onze specialisten hebben veel ervaring op het gebied van recreatie en amusement en denken graag met u mee over een duurzame oplossing voor uw organisatie. Naast het adviseren over zonnepanelen, kunnen we deze ook voor u plaatsen, onderhouden en inspecteren. Het is ook mogelijk om indak zonnepanelen te laten plaatsen, waardoor er geen dakbedekking meer nodig is. Door de zonnepanelen op afstand door ons te laten monitoren, bent u ervan verzekerd dat u altijd een optimaal rendement behaalt.

Benieuwd naar ons werk? Bij bioscoop Cinecitta in Tilburg plaatsten onze monteurs zonnepanelen.  Zij kiezen hiermee voor duurzaamheid én verbruiken veel minder stroom door de toepassing van ledverlichting. In Gilze realiseerden we zonnepanelen bij een voetbalclub.

Zonneboiler voor recreatie

Binnen seizoensbedrijven kan een zonneboiler een interessante optie zijn om water te verwarmen. Bijvoorbeeld voor campings, waar met name in de zomer warm water wordt verbruikt. Een andere mogelijkheid om duurzaam te verwarmen, is met behulp van een warmtepomp. Deze installatie maakt gebruik van warmte uit de buitenlucht, grondwater of de bodem.