Projectvideo's - Waar Techniek Leeft

Projectvideo’s

Hoppenbrouwers. Waar Techniek leeft.

Voor welke markten werken wij? En wat kunnen wij voor verschillende organisaties betekenen? In deze miniserie ‘Waar Techniek Leeft’ laten onze collega’s binnen verschillende marktsegmenten en disciplines onze werkzaamheden van dichtbij zien. Van ziekenhuizen tot particulieren, ontdek hoe wij techniek tot leven kunnen brengen. 

Ziekenhuizen: Rijnstate ziekenhuis Arnhem

In acht maanden tijd is de dialyseafdeling van topklinisch ziekenhuis Rijnstate in Arnhem rigoureus verbouwd. Hoppenbrouwers Techniek was tijdens deze verbouwing verantwoordelijk voor de elektrotechnischewerktuigbouwkundige en sprinklerinstallaties. Met hulp van een Lean planning lukte het om de strakke deadline te halen.

Kantoren: Whitevision Breda

Hoppenbrouwers Techniek was tijdens renovatie van het nieuwe kantoor van Whitevision in Breda verantwoordelijk voor de elektrotechnischewerktuigbouwkundige en beveiligingsinstallaties. Het grote voordeel kwam door de geschikte ligging van onze vestiging in Breda. Hierdoor was het mogelijk om snel te schakelen en op locatie aanwezig te kunnen zijn.

Distributie & logistiek: Promese Eindhoven

De jarenlange samenwerking met Promese zorgde ervoor dat Hoppenbrouwers al bij verschillende grote en kleine projecten is betrokken. Dit keer moest er een nieuwe verdieping gebouwd worden in het distributiecentrum om met de groeiende vraag mee te gaan. Bij dit project is Hoppenbrouwers verantwoordelijk voor het installeren van de brandmeldinstallatiesprinklerinstallatie en de stroomvoorzieningen.

Retail: Van Mossel SEAT & Skoda Tilburg

Hoppenbrouwers heeft meerdere vestigingen voor Van Mossel mogen verbouwen en uit dat vertrouwen mochten we ook aan de slag in Tilburg voor de uitbreiding van de showroom. Voor de aanbouw is Hoppenbrouwers verantwoordelijk voor het installeren van de elektrotechnische-, werktuigbouwkundige– en brandmeldinstallaties. Daarnaast onderhouden we de installaties van de vestiging.