Projectvideo's - Waar Techniek Leeft Projectvideo’s

Hoppenbrouwers. Waar Techniek leeft.

Voor welke markten werken wij? En wat kunnen wij voor verschillende organisaties betekenen? In deze miniserie ‘Waar Techniek Leeft’ laten onze collega’s binnen verschillende marktsegmenten en disciplines onze werkzaamheden van dichtbij zien. Van ziekenhuizen tot particulieren, ontdek hoe wij techniek tot leven kunnen brengen. 

Gemeente en overheid: Gymworld

Gemeente Zoetermeer wilde investeren in goede sportfaciliteiten waardoor de stad een stukje gezonder socialer en mooier wordt. Het antwoord hierop was Gymworld: een gymnastiek accommodatie die ruimte biedt aan 4000 sporters. Bouwgroep Remmers heeft ons om hulp gevraagd voor alle installaties. Hoppenbrouwers is verantwoordelijk voor alle installaties in het gebouw: de elektrotechnische-, werktuigbouwkundige-, beveiligingsinstallaties en verduurzaming.

Particulier: een duurzaam huis in 24 uur

Verduurzamen, duurzame energie en milieuvraagstukken komt in steeds meer agenda’s terug. Bij bedrijven, maar ook particulieren kijken steeds vaker naar de mogelijkheden om hun woning duurzamer te maken. Binnen 24 uur hebben we zonnepanelen gelegd, een warmtepomp geïnstalleerd, de verdeelkasten vervangen en een autolaadpaal geplaatst. Dit pakket zorgt ervoor dat het huis energieneutraal is en de bewoners klimaatbewust de weg op kunnen.

Retail: Van Mossel SEAT & Skoda Tilburg

Hoppenbrouwers heeft meerdere vestigingen voor Van Mossel mogen verbouwen en uit dat vertrouwen mochten we ook aan de slag in Tilburg voor de uitbreiding van de showroom. Voor de aanbouw is Hoppenbrouwers verantwoordelijk voor het installeren van de elektrotechnische-, werktuigbouwkundige– en brandmeldinstallaties. Daarnaast onderhouden we de installaties van de vestiging.

Distributie & logistiek: Promese Eindhoven

De jarenlange samenwerking met Promese zorgde ervoor dat Hoppenbrouwers al bij verschillende grote en kleine projecten is betrokken. Dit keer moest er een nieuwe verdieping gebouwd worden in het distributiecentrum om met de groeiende vraag mee te gaan. Bij dit project is Hoppenbrouwers verantwoordelijk voor het installeren van de brandmeldinstallatiesprinklerinstallatie en de stroomvoorzieningen.

Kantoren: Whitevision Breda

Hoppenbrouwers Techniek was tijdens renovatie van het nieuwe kantoor van Whitevision in Breda verantwoordelijk voor de elektrotechnischewerktuigbouwkundige en beveiligingsinstallaties. Het grote voordeel kwam door de geschikte ligging van onze vestiging in Breda. Hierdoor was het mogelijk om snel te schakelen en op locatie aanwezig te kunnen zijn.

Ziekenhuizen: Rijnstate ziekenhuis Arnhem

In acht maanden tijd is de dialyseafdeling van topklinisch ziekenhuis Rijnstate in Arnhem rigoureus verbouwd. Hoppenbrouwers Techniek was tijdens deze verbouwing verantwoordelijk voor de elektrotechnischewerktuigbouwkundige en sprinklerinstallaties. Met hulp van een Lean planning lukte het om de strakke deadline te halen.

Zorg en woningbouw: De BunkerToren in Eindhoven

Van studentensoos de Bunker naar een 100 meter hoge woontoren. In oktober dit jaar heeft De Bunkertoren haar hoogste punt bereikt en is de skyline van Eindhoven verrijkt met dit appartementencomplex van 32 verdiepingen en 210 woningen. Een uitdagend project, waarbij Hoppenbrouwers Techniek is gevraagd door aannemer Van Wijnen om alle elektrotechnische, werktuigbouwkundige, brandmeld- en beveiligingsinstallaties te realiseren. Samenwerking is hierbij de sleutel tot succes!