Beveiliging

Beveiliging voor particulieren

Uw huis is pas echt een thuis wanneer u zich hier veilig voelt. De juiste beveiligingssystemen, zoals inbraakbeveiliging en rookmelders, geven een veilig gevoel en houden ongenodigde gasten buiten de deur.

Welke maatregelen kunt u zelf nemen?

  • Er zijn een aantal maatregelen die u zelf kunt nemen:
  • Bent u niet thuis? Vraag dan uw buren om een oogje in het zeil te houden. Maak een groepsapp aan met buurtgenoten voor extra sociale controle.
  • Sluit ramen en deuren goed af. Ook dat ene raampje waarvan u denkt dat er niemand doorheen past.
  • Laat ’s nachts niet de sleutel aan de binnenkant van de deur zitten. Dit spoort inbrekers juist aan om in te breken (ze hoeven alleen het raam in te tikken).
  • Gebruik goede buitenverlichting. Een inbreker staat niet graag in het licht.
  • Zorg dat er geen ladders, trappen of containers staan waarmee inbrekers gemakkelijk op het dak kunnen klimmen.
  • Plaats geen berichten of foto’s op social media met uw locatie. Inbrekers kunnen achterhalen waar u woont en slaan dan toe.

Inbraakbeveiliging

Helaas zijn bovenstaande maatregelen niet altijd voldoende om inbraak te voorkomen. En is er eenmaal ingebroken, dan is uw veiligheidsgevoel aangetast. Voorkomen is beter dan genezen. Hoppenbrouwers bekijkt daarom samen met u het inbraakrisico in en om uw woning en biedt indien nodig een passende oplossing, zoals een beveiligingssysteem. Dit systeem stuurt bij signalering van een ongewenste beweging een melding naar de meldkamer. Hier worden vervolgens de gewenste stappen ondernomen. In overleg kunt u er ook voor kiezen deze melding naar uw smartphone te sturen. Wij zorgen als BORG Technisch Beveiligingsbedrijf altijd voor een kwalitatief goede installatie.

Is uw beveiligingssysteem verouderd? Wij vervangen of moderniseren uw systeem, waardoor het is aangepast naar de mogelijkheden van nu.

Brandveiligheid

De brandveiligheid van uw woning draagt ook bij aan uw veiligheidsgevoel. Rookmelders zijn onmisbaar voor het tijdig signaleren van een brand. Door een koppeling met uw mobiele telefoon en eventueel een alarmcentrale (PAC) krijgt u nog meer zekerheid.

Storingsdienst

Bij storingen staan wij 24 uur per dag voor u klaar. Wilt u verzekerd zijn van een optimale werking van uw systeem? Met een onderhoudscontract controleren wij jaarlijks de werking van uw systeem. Informeer naar de mogelijkheden.

Hoppenbrouwers heeft ruime ervaring op het gebied van advies en realisatie van inbraaksystemen voor zowel luxe als reguliere woningbouw. Benieuwd naar ons werk? Lees over ons project in Berkel-Enschot, waar we een woning van een uitgebreid beveiligingssysteem op maat voorzagen.