Duurzame Energie Duurzame Energie voor kantoren

Duurzame installaties voor kantoren

Steeds meer organisaties kiezen voor duurzame kantoren. Om bij te dragen aan een beter milieu, om energiekosten te besparen of om invulling te geven aan de steeds strenger wordende eisen op het gebied van CO²-reductie, waar kantoren aan moeten voldoen. Van zonnepanelen tot zonneboilers en van warmtepompen tot duurzame gevels: de mogelijkheden zijn zeer uitgebreid.

Duurzame oplossingen kantoren

Hoppenbrouwers Techniek denkt graag met je mee over duurzame oplossingen voor kantoren. Wanneer je zonnepanelen laat plaatsen, profiteer je van een goed rendement en heb je slechts minimale risico’s. Om duurzaamheid te stimuleren, biedt de overheid een aantal subsidies waardoor het plaatsen van onder andere zonnepanelen nog interessanter wordt. Wij kunnen jou als erkend InstallQ en Sterkin installateur goed adviseren op het gebied van veiligheid en opbrengst. Ook de reiniging, inspectie en monitoring van panelen nemen we graag uit handen. Hierdoor kan je de zonnepanelen optimaal benutten.

Benieuwd naar ons werk? Bij Rabobank Tilburg verzorgden we de elektrotechnische herstructurering om een duurzaam, energiezuinig, toekomstgericht pand te realiseren. Zo plaatsten we 125m² aan zonnepanelen, legden we led-lijnen aan en werkt de verlichting in veel ruimtes nu met bewegingssensoren en daglichtregeling.