Duurzame Energie Duurzame Energie voor kantoren

Duurzame installaties voor kantoren

Steeds meer organisaties kiezen voor duurzame kantoren. Om bij te dragen aan een beter milieu, om energiekosten te besparen of om invulling te geven aan de steeds strenger wordende eisen op het gebied van CO²-reductie, waar kantoren aan moeten voldoen. Van zonnepanelen tot zonneboilers en van warmtepompen tot duurzame gevels: de mogelijkheden zijn zeer uitgebreid.

Duurzame oplossingen kantoren

Hoppenbrouwers Techniek denkt graag met je mee over duurzame oplossingen voor kantoren. Als erkend Zonnekeur installateur met een jarenlange ervaring, geven we vakkundig advies over zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen, laadoplossingen en duurzame gevels voor kantoren. Hoppenbrouwers is als installateur van zonnepanelen in het bezit van het Sterkin keurmerk.

Benieuwd naar ons werk? Bij Rabobank Tilburg verzorgden we de elektrotechnische herstructurering om een duurzaam, energiezuinig, toekomstgericht pand te realiseren. Zo plaatsten we 125m² aan zonnepanelen, legden we led-lijnen aan en werkt de verlichting in veel ruimtes nu met bewegingssensoren en daglichtregeling.