Beveiliging

Beveiliging voor kantoren

Een veilige werkomgeving voor uw medewerkers is van groot belang, maar ook buiten werktijd is goede beveiliging van uw kantoorpand onmisbaar. Met beveiligingssystemen zoals camera-, inbraak-, sprinkler, brandveiligheid- en toegangscontrolesystemen zorgt u hiervoor. Zo trekt u na de werkdag met een gerust hart de deur achter u dicht.

Beveiliging op maat voor uw kantoor

De mogelijkheden voor beveiliging van kantoren zijn uitgebreid. Een gasblusinstallatie in de serverruimte van uw kantoor of een slimme installatie waarbij u op ieder moment van de dag de camera’s kunt raadplegen via uw telefoon? Hoppenbrouwers inventariseert uw wensen en behoeften en vertelt wat de beste opties voor uw kantoor zijn.

Benieuwd naar ons werk? We vertellen u graag over onze beveiligingswerkzaamheden bij de nieuwbouw van het Faxx gebouw, een duurzaam kantoorpand in Tilburg.

Brandbeveiliging

Een brand kan grote gevolgen hebben. Een snelle melding en ontruiming zijn dan ook essentieel. Brandmeld- en ontruimingssystemen spelen hierbij een belangrijke rol. Hoppenbrouwers is een gecertificeerd brandbeveiligingsbedrijf en kan u adviseren over deze systemen. We bekijken samen met u de brandveiligheidseisen en vluchtroutes in uw kantoor, informeren u over de mogelijkheden in uw situatie en realiseren de systemen.

Bedrijven die een gecertificeerde brandmeldinstallatie hebben, zijn verplicht een cursus Beheerder Brandmeldinstallaties te volgen. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

Inbraakbeveiliging

Er zijn verschillende manieren om uw kantoor te beschermen tegen inbraak: van een eenvoudige inbraakcentrale met detectie tot een complete beveiligingsinstallatie met camera- en toegangscontrole, gekoppeld aan uw gebouwbeheersysteem. Als erkend BORG Technisch Beveiligingsbedrijf kijken we samen met u naar de beste oplossing voor uw kantoorpand, waarmee u tegelijkertijd aan de eisen van de overheid en verzekeraars voldoet.

Service en onderhoud van uw beveiligingssystemen

Vaak zijn installatie en onderhoud door een erkend brand- en/of beveiligingsbedrijf een eis van uw verzekering of gemeente. Maar ook zelf weet u hiermee zeker dat uw installatie aan alle voorschriften voldoet. Hoppenbrouwers kan het onderhoud voor u uit handen nemen door middel van een onderhoudscontract. Ook bij storingen staan we 24 uur per dag voor u klaar.