Beveiliging Beveiliging voor kantoren

Beveiligingsinstallaties voor kantoren

Een veilige werkomgeving voor jouw medewerkers is van groot belang, maar ook buiten werktijd is goede beveiliging van jouw kantoorpand onmisbaar. Met beveiligingssystemen zoals camera-, inbraak-, sprinkler, brandveiligheid- en toegangscontrolesystemen zorgt je hiervoor. Zo trekt je na de werkdag met een gerust hart de deur achter je dicht.

Beveiliging op maat voor uw kantoor

De mogelijkheden voor beveiliging van kantoren zijn uitgebreid. Een gasblusinstallatie in de serverruimte van het kantoor of een slimme installatie waarbij je op ieder moment van de dag de camera’s kunt raadplegen via een mobiele telefoon? Hoppenbrouwers inventariseert jouw wensen en behoeften en vertelt wat de beste opties voor het kantoor zijn.

Inbraakbeveiliging

Er zijn verschillende manieren om het kantoor te beschermen tegen inbraak: van een eenvoudige inbraakcentrale met detectie tot een complete beveiligingsinstallatie met camera- en toegangscontrole, gekoppeld aan het gebouwbeheersysteem. Als erkend BORG Technisch Beveiligingsbedrijf kijken we samen met jou naar de beste oplossing voor uw kantoorpand, waarmee je tegelijkertijd aan de eisen van de overheid en verzekeraars voldoet.

Service en onderhoud van uw beveiligingssystemen

Vaak zijn installatie en onderhoud door een erkend brand- en/of beveiligingsbedrijf een eis van jouw verzekering of gemeente. Maar ook zelf weet je hiermee zeker dat de installatie aan alle voorschriften voldoet. Hoppenbrouwers kan het onderhoud voor jou uit handen nemen door middel van een onderhoudscontract. Ook bij storingen staan we 24 uur per dag voor jou klaar.