Duurzame Energie Duurzame Energie voor industrie

Duurzame Energie voor industrie

Als eigenaar van een industriepand denkt u na over de toepassing van duurzame energie. Hiermee kunt u besparen op uw energiekosten én draagt u bij aan een duurzamere wereld. Ook de overheid stelt steeds meer eisen op het gebied van duurzaamheid binnen de industrie. Zijn zonneboilers, warmtepompen of zonnepanelen wellicht ook iets voor uw onderneming in de industrie?

Aan de slag met duurzame energie

Eén van de specialismes binnen Hoppenbrouwers is duurzame energie. Graag denken we met u mee over de mogelijkheden binnen uw industrie en adviseren we u over zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen en meer. Onze monteurs hebben veel ervaring met het werken in de industrie. We bieden u hierdoor altijd een oplossing op maat en zorgen ervoor dat uw processen zo min mogelijk overlast ondervinden van de werkzaamheden.

Zonneboilers en warmtepompen voor de industrie

Wanneer u bij het productieproces veel gebruik maakt van warm water, kan het plaatsen van een zonneboiler of warmtepompen interessant zijn. Werkt u bijvoorbeeld in de groente- en fruitteelt of kweekt u bloemen? Het kan dan interessant zijn om zonnepanelen te plaatsen en deze te verbinden met de boiler of om een warmtepomp te plaatsen die warmte uit de lucht, grond of het grondwater haalt. Graag gaan we met u in gesprek over de mogelijkheden.

Zonnepanelen voor de industrie

Hoppenbrouwers is een erkend Zonnekeur installateur en draagt bovendien het Sterkin keurmerk. We kunnen uw zonnepanelen niet alleen plaatsen, maar ook inspecteren en reinigen. Door zonnepanelen elke twee tot drie jaar schoon te laten maken, houdt u het rendement zo hoog mogelijk. Ook kunnen we de zonnepanelen op afstand voor u monitoren om een optimale werking te garanderen.

Benieuwd naar ons werk? Bij kattengrit producent Sivomatic plaatsten we in vier weken tijd 1.288 zonnepanelen verdeeld over vier loodsen.