Leisure Leisure

Veilige besturing van attracties

Waar attracties en zwembaden voor het publiek een mooie look en feel moet hebben, draait het achter de schermen om hele andere aspecten. Jij moet de veiligheid garanderen, storingen beperken en aan alle wet- en regelgeving voldoen. En installaties moeten ook nog makkelijk te besturen en onderhouden zijn. Hoe rijmt dat met elkaar? Dat antwoord heeft Hoppenbrouwers Techniek. Al jaren realiseren en onderhouden wij de besturing van attracties, zwembaden en andere installaties in de leisure. 

Laat ons mee schetsen

 Jij hebt een spetterend idee voor een nieuwe attractie. Nodig ons uit aan de tekentafel. Wij denken graag mee over de complete besturing van de attractie. Dat deden wij al eens voor de Efteling, met succes. Als jij ons al vroeg in het ontwerptraject laat aansluiten, kunnen wij je meteen alles vertellen over de mogelijkheden en onze breinen de vrije loop laten.

Risico-inventarisatie

Veiligheid is belangrijkDaar valt niet over te twisten. Wij kunnen risico-inventarisaties laten uitvoeren en inspecties verrichten bij bestaande attractiesZijn er aanpassingen nodig? Dan pakken wij die op. Ook onze eigen installaties verlaten pas het pand met een keurmerk. Zo waarborgen wij de veiligheid van jouw attractie.

Flexibel inzetbaar

Hoppenbrouwers werkt achter de schermen en is volledig onzichtbaar voor jouw bezoekers. Wij kunnen bijvoorbeeld werkzaamheden ’s nachts inplannen om om openingstijden heen te werken. Het tegenovergestelde mag je van ons verwachten als er een storing is. Dankzij ons onderhoudscontract staan we binnen een paar uur voor de deur.  

Ontzorgen van begin tot eind

Wij zijn een totaalinstallateur. Laat ons bijvoorbeeld beveiligingssystemen in het attractiepark plaatsen en zonnepanelen installeren. Ook helpen wij je aan een goede brandbeveiliging door sprinklersystemen en een verkoelende bries met airconditioningHet grootste voordeel: jij hebt maar één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden. Dat schakelt snel. 

Hoppenbrouwers ontwikkelt de besturing van jouw attractie. 

Contact met de specialist

Commercieel adviseur IA Niels van Kuijk van Hoppenbrouwers Techniek

Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Niels van Kuijk - Commercieel adviseur