Gymworld – Waar Techniek Leeft

Duurzaam Gymworld voor de Gemeente Zoetermeer

Gemeente Zoetermeer heeft de ambitie de stad een stukje gezonder, socialer en mooier te maken. Het antwoord hierop was Gymworld: een nieuwe, aantrekkelijke gymnastiek accommodatie dat ruimte biedt aan 4000 sporters. Er is veel aandacht besteed aan het ontwerp en dat is niet onopgemerkt gebleven. In 2020 won Gymworld de Gemma Smid Architectuur Publieksprijs.

Bouwgroep Remmers betrok Hoppenbrouwers voor de installaties en als lid van het bouwteam. Van de eerste schets tot oplevering waren wij betrokken als strategische business partner. Een van de wensen van Gemeente Zoetermeer was om het pand energieneutraal te maken. Met dit uitgangspunt zijn alle installaties ontworpen. Hoppenbrouwers is verantwoordelijk voor alle installaties in het gebouw: de zonnepanelen, autolaadpalen, alle elektra, brandmeldinstallaties, beveiligingsinstallaties, het gebouwbeheersysteem, de warmtepompen, de klimaatinstallaties, waterafvoersystemen en de vloerverwarming.

Gemeente & overheid ontzorgen

Gemeente en overheid is één van de markten waar Hoppenbrouwers actief is. Van nieuwbouw of renovatie tot aan het beheer van de installaties. Ook voor gemeente- en overheidsinstanties voeren wij mooie projecten uit. We denken graag mee over de vraag en realiseren, inspecteren, repareren en onderhouden de technische installaties.

Gemeente Hilvarenbeek

3 voordelen van een samenwerking met Hoppenbrouwers

Strategische businesspartner
Duurzaam installateur
Topkwaliteit

Elektrotechniek voor gemeente & overheid

Of het nu gaat om een gemeentehuis, zwembad of school: de juiste licht- en krachtinstallaties en data-aansluitingen zorgen er in combinatie met slimme technieken voor dat de gebouwen van alle gemakken zijn voorzien.

Hoppenbrouwers Techniek verbouwde zwembad van gemeente

Beveiliging voor gemeente & overheid

Voor ieder pand binnen de gemeente en overheid is er behoefte aan beveiliging wat perfect aansluit aan de gebruiksfunctie. Een goed werkend camera- en inbraaksysteem om privacy gevoelige informatie in goede handen te houden, toegangscontrole wat zorgt dat alleen bevoegden een ruimte binnen kunnen treden, of een brandmeldinstallatie dat alle aanwezigen waarschuwt wanneer er brand uitbreekt.

Beveiliging: Camera- en Buitenbeveiliging

Werktuigbouwkunde voor gemeente & overheid

In ieder pand van gemeente- en overheidsinstanties is een prettig binnenklimaat van groot belang. Daarbij spelen klimaat- en luchtbehandelingssystemen, maar ook water- en gasaansluitingen en goede sanitaire voorzieningen een belangrijke rol. Van de wensen tot de uitvoering verzorgen wij complete werktuigbouwkunde installaties.

Werktuigbouwkunde voor Gemeente en Overheid

Duurzame Energie voor gemeente & overheid

Een duurzame toekomst is voor de meeste gemeenten een belangrijk agendapunt. Zonnepanelen, warmtepompen of zonneboilers kunnen een stap in de goede richting zetten. Wij denken graag mee en houden rekening met de wet- en regelgeving omtrent verduurzamen van gebouwen.

Duurzame Energie voor gemeente en overheid