WAAR TECHNIEK LEEFT

Gemeente & Overheid

Van nieuwbouw en renovatie tot aan het beheer van de installaties

Technische Installaties voor gemeente- en overheidspanden

Veiligheid en comfort zijn belangrijk in gemeentelijke gebouwen waarin gewoond, geleefd of gewerkt wordt. Een goede elektrotechnische en werktuigbouwkundige installatie is voor gemeente en overheid dan ook van essentieel belang.

Je wilt kunnen rekenen op een goede basis, zoals verlichting, een prettig klimaat, voldoende aansluitpunten en sanitaire voorzieningen. Daarnaast zijn er echter nog meer mogelijkheden die het werken in gebouwen van overheid en gemeente prettiger en makkelijker maken. Zo ondersteunen we bij beveiligingsvraagstukken en helpen gemeente en overheid verduurzamen.

Hoppenbrouwers voert projecten uit voor zowel gemeente- als overheidsinstanties. De projecten lopen uiteen van nieuwbouw en renovatie tot aan het beheer van de installaties. Onze specialisten weten wat de wensen en eisen in deze markt zijn. Graag denken we met je mee over uw vraag en realiseren, inspecteren, repareren en onderhouden we uw elektrotechnische, werktuigbouwkundige en beveiligingsinstallaties. Veiligheid staat daarbij altijd voorop. Zo voorkomen we dat privacygevoelige bestanden op straat komen te liggen. Onze beveiligingsexperts gaan samen met jou op zoek naar een totaaloplossing voor jouw vraagstuk.

Contact met de specialist