Promese Logistics B.V. – Waar Techniek Leeft

Verbouwing van distributiehal Promese

Promese Logistics B.V. is specialist in E-logistics voor diverse klanten zoals retailers en groothandels. Het pand waar Promese in 2016 is ingetrokken is voor ons niet onbekend: destijds hebben we het pand mee gebouwd en altijd onderhouden. Voor Promese was het daarom een logische keuze om deze samenwerking voor te zetten. Tijdens de verhuizing in 2016 hebben we het pand mee omgebouwd naar de gebruikerswensen en daar zijn meerdere opdrachten uit voort gekomen. Zo hebben we in 2018 de eerste vloer geplaatst op de bestaande stellingen ter uitbreiding van de werkzaamheden. Anno 2020 was dit niet meer voldoende en hebben we nog een verdieping mee gerealiseerd. Logisch ook, want de vraag naar logistieke processen blijft stijgen. Voor deze nieuwe verdieping is Hoppenbrouwers verantwoordelijk voor het installeren van de brandmeldinstallatie, sprinklerinstallatie en de stroomvoorzieningen.

Distributie en logistiek ontzorgen

Distributie en logistiek is een van de markten waar Hoppenbrouwers actief is. In de distributie en logistiek gaat het werk altijd door. Om deze continuïteit te waarborgen is het van groot belang dat je kan rekenen op goed werkende technische installaties. De teams van Hoppenbrouwers zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van zowel elektrotechnische als werktuigbouwkundige werkzaamheden. Door de verschillende disciplines in onze portefeuille, kunnen wij ook op andere vlakken ontzorgen. Denk aan sprinklerinstallaties of beveiligingsmaatregelen

Afast distributiecentrum

Voordelen van een langdurige relatie met de klant

Betrouwbaar
Daadkrachtig
Topkwaliteit

Beveiliging voor distributie en logistiek

Een goed beveiligd pand is van groot belang om goederen te beschermen en ook de veiligheid van werknemers en bezoekers te waarborgen. Hoppenbrouwers zorgt voor kwalitatieve beveiligingsinstallaties en heeft een brede kennis van brandbeveiliging, inbraakbeveiliging, camerabeveiliging en toegangsbeveiliging. Wij zorgen voor optimale veiligheid.

Hoppenbrouwers techniek verzorgt beveiligingsinstallaties kantoorpand Easyflex

Elektrotechniek voor distributie en logistiek

Elektrotechnische installaties spelen een belangrijke rol binnen de distributie en logistiek. Zonder verlichting en elektriciteit is het niet mogelijk om de werkzaamheden binnen een distributiehal uit te voeren. Hoppenbrouwers denkt met de klant mee en zorgt voor onder andere de benodigde aansluitpunten, data-aansluitingen en verlichting.

Elektrotechniek voor distributie en logistiek

Sprinkler voor distributie en logistiek

Het is ondenkbaar dat de processen binnen een distributiecentrum stil komen te liggen door een brand. Een sprinklerinstallatie wordt alleen geactiveerd in de nabijheid van de brand.  Sprinklers minimaliseren de schade aan het pand en het productieproces en zorgen ervoor dat processen snel doorgezet kunnen worden.

Een sprinkler van Hoppenbrouwers wordt op maat ontworpen voor jouw pand.

De kracht van een jarenlange samenwerking

Wij zijn trots op de klanten waar we inmiddels al jaren huisinstallateur voor mogen zijn. We hebben kennis van de normen en waarden die gelden bij de organisatie en bouwen ervaring op waardoor we als volwaardig partner aan het werk kunnen. Bij een langdurige samenwerking is Hoppenbrouwers verantwoordelijk voor het onderhoud en de inspectie van de installaties die wij aangelegd hebben. Wij zorgen er voor dat alles perfect werkt en wanneer er een storing opspeelt zorgen wij dat deze opgelost wordt. Met een jarenlange samenwerking begrijpen wij onze klant en hebben we aan een half woord genoeg. Zo zijn wij de beste partij voor verschillende technische installaties.

Hoppenbrouwers Techniek werkte aan de eerste biomakerij van NL bij Abdij de Koningshoeven

Hoppenbrouwers weetjes #3 – Hoe activeer je een sprinklerinstallatie?

In onze miniserie ‘Hoppenbrouwers Weetjes’ gaan we op onderzoek uit en worden de vragen beantwoord door onze vakmensen. In de derde aflevering gaat Tim langs bij Promese Logistics in Eindhoven en stelt zichzelf de vraag ‘Hoe activeer je een sprinklerinstallatie?’