Beveiliging

Beveiliging voor distributie & logistiek

Als eigenaar van een logistiek centrum of distributiecentrum wilt u een goed beveiligd pand. Niet alleen om uw goederen te beschermen, maar ook om de veiligheid van uw werknemers en bezoekers te waarborgen. De juiste beveiligingstoepassingen kunnen hierbij helpen.

Specialist in beveiliging voor distributie en logistiek

Hoppenbrouwers Techniek denkt graag met u mee over de beveiliging van uw logistiek centrum of distributiecentrum. U kunt gebruik maken van onze ervaring met TAPA, een specifieke beveiligingscertificering voor de logistieke sector. Aan het transporteren, opslaan en produceren van goederen worden steeds hogere eisen gesteld. Onze medewerkers zijn op de hoogte van deze eisen en passen ze toe bij het ontwerp en de installatie. Daarnaast bent u bij ons altijd verzekerd van een kwalitatieve installatie, omdat wij een erkend BORG Technisch Beveiligingsbedrijf zijn. Daarmee voldoet u ook aan de eisen van de overheid en verzekeraars.

Brandveiligheid

Bent u op zoek naar een totaalconcept op het gebied van brandveiligheid? Dan moet u naast beveiligingssystemen ook denken aan zaken als een sprinklerinstallatie, vluchtplan of beveiligingsplattegrond. Hoppenbrouwers is een gecertificeerd brandbeveiligingsbedrijf. Wij bieden u altijd een oplossing afgestemd op uw distributiecentrum of logistiek centrum. Zo zijn logistieke panden vaak groot en hoog, waardoor alleen het gebruik van muren de brandveiligheid niet garandeert. Hierom maken we vaak gebruik van sprinklerinstallaties, waarbij we de muren weinig tot niet hoeven te gebruiken.

Meer weten over ons werk? Lees dan meer over onze beveiliging van het distributiecentrum van Forever Direct EU in Oud-Gastel.

Onderhoud en beheer

Naast de installatie van uw beveiligingsoplossingen, nemen wij via een onderhoudscontract ook het onderhoud uit handen. Bij storingen aan uw installaties staan wij dag en nacht voor u klaar.

Wanneer uw distributiecentrum of logistiek centrum beschikt over een gecertificeerde brandmeldinstallatie, bent u verplicht een cursus Beheerder Brandmeldinstallaties te volgen. Hoppenbrouwers biedt deze mogelijkheid.