Regio West-Brabant

Om onze snelle groei beheersbaar te houden en klanten optimaal te kunnen blijven bedienen, werken onze vestigingen steeds nauwer samen op regionaal niveau. Zo werken we in regio West regelmatig vestiging overstijgend samen met de verschillende teams uit Breda, Dongen, Goedereede en Roosendaal.

Dit heeft zo z’n voordelen. Op deze manier kunnen teams hun eigen kennis en kunde inzetten, andere vestigingen in de buurt helpen, hen opdrachten toeschuiven en bieden we onze opdrachtgevers altijd een goed totaalpakket. Zowel op het gebied van werktuigbouwkunde, elektrotechniek & beveiliging zijn opdrachtgevers bij deze vestigingen aan het juiste adres.

Onze aanpak

Het stimuleren van samenwerkingen tussen teams binnen een vestiging, en met teams van andere vestigingen begint al aan tafel bij de klant.

“We bieden de klant een totaalpakket aan. We verzorgen én werktuigbouwkundige én elektrotechnische installaties. Daar zijn meerdere disciplines bij betrokken. We moedigen onze medewerkers aan om bij elkaar te komen. We stimuleren het volgen van interne opleidingen, evalueren projecten gezamenlijk en staan bewust stil bij onze successen. Viermomenten noemen we die. Een lekkere lunch of een leuke activiteit wanneer de klus succesvol is geklaard. Goed voor de teamspirit!

Het gaat in onze samenwerkingen om inleven en aanvoelen, hetzelfde doel hebben en iets voor elkaar over hebben om uit te blinken. Zoeken naar datgene wat iedereen bindt zorgt voor teamspirit. Allemaal belangrijke ingrediënten die leiden tot een fijne regionale samenwerking.”

Freddy van Peer – regiodirecteur West-Brabant

Verbinden & samenwerken

De leidinggevenden die binnen onze organisatie werken, hebben allemaal iets met elkaar gemeen. Onze leidinggevenden zijn stuk voor stuk verbinders. Mensen die denken in kansen. Die de begeleiding van onze teams met frisse energie aanvliegen. Mensen die zich concentreren op het welzijn van de teams en hen ondersteunen in hun eigen ambities en toekomstplannen. Tegelijkertijd werken zij vanuit hun specialisme en kracht in een passende, leidinggevende functie binnen onze vestigingen of in de regio.

Een passende leidinggevende functie bij Hoppenbrouwers. Iets voor jou?

We gaan graag met je in gesprek om kennis te maken. Op basis van jouw ervaring, affiniteit met techniek, passie en ambitie bekijken we welke functie goed bij je past om zo een volgende stap in je carrière te kunnen zetten.

 

Neem contact op

Interesse? Vul het contactformulier in, dan plannen we een vrijblijvende afspraak en bespreken we de mogelijkheden.