Jouw mogelijkheden bij Hoppenbrouwers

  • Laat je gegevens achter en we bellen/appen je terug om je mogelijkheden bij Hoppenbrouwers te bespreken.
0
praktijkscholen
0
scholingsuren in 2021
0
voor ons MTO
0
nieuwe stagiairs in 2021

Vind jouw technische stage bij Hoppenbrouwers

Breng jouw kennis in de praktijk met een technische stage. Wij zijn altijd op zoek naar stagiairs die hun carrière willen starten in de technische branche. Je kunt bij ons terecht voor een meewerk- of afstudeerstage. Op al onze vestigingen hebben we plek voor vmbo- mbo- en hbo-studenten. Meer weten over stage lopen?

Combineer werken en leren met het bbl-traject

Na jouw vmbo-diploma door met een leer-werk-traject? Bij Hoppenbrouwers kun je dit perfect combineren. Jouw hart gaat sneller kloppen van de techniek en daar wil jij dan ook in doorgroeien. Bij een van onze vestigingen in jouw buurt kun je aan de slag. Kies voor een bbl-traject Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde. Leer van onze ervaren medewerkers en ga aan de slag als bbl’er in onze leerschool. Zo voel jij je helemaal thuis in een van onze disciplines. Meer weten over een bbl-traject?

Aan de slag met een technisch traineeship

Ben jij druk bezig met het afronden van jouw technische hbo-opleiding? Of ben jij zelfs al afgestudeerd? De technische wereld staat om je te springen! Er zijn keuzes genoeg, maar jij bent op zoek naar een uitdagende functie waar je aan de slag gaat met complexe vraagstukken rondom de installatietechniek. Bij Hoppenbrouwers vind je verschillende technische traineeships waar jij iedere dag wordt uitgedaagd! Meer weten?

Aan de slag bij een Top Employer

Kom je werken bij Hoppenbrouwers, dan stap je de drempel over bij een Top Employer. Zo mogen wij ons namelijk dit hele jaar noemen. Hoppenbrouwers zet medewerkers heel bewust en altijd op de eerste plaats, al jarenlang. Voor deze aanpak krijgen wij nu internationale waardering; de Top Employer Award. We bieden jou de perfecte kick-start van je carrière tijdens en na je opleiding. Laten we elkaar ontmoeten en kijken wat we voor jou kunnen betekenen. En onthoud: niets is onmogelijk! Zien we je snel?

Welkom in de Werkkeet!

Bij Hoppenbrouwers zijn we meer van daden dan woorden. Daarom komt onze bus met virtuele Werkkeet naar je toe. Om je zo te laten zien hoe leuk techniek is, en je ook meteen even de wereld van techniek kunt ervaren. Door onze VR-brillen bijvoorbeeld, zo zie je ook meteen wat voor projecten we maken. En zoals het hoort kun je bij ons gezellig iets drinken met elkaar, vragen stellen of gewoon slap ouwehoeren met onze vakspecialisten en techneuten in de dop.

We rijden met onze bus het hele land door. Ja echt. Van Oldenzaal tot Goedereede en van Haarlem tot Sittard. En eigenlijk alles wat hier tussen zit. Zeker weten dat we jouw klas of school niet voorbijrijden?

 

De Werkkeet op jouw school? Meld je aan!