Hoppenbrouwers Techniek Utrecht Hoppenbrouwers Techniek Utrecht

Hoppenbrouwers Techniek Utrecht

Hoppenbrouwers Utrecht, aan de Hudsondreef 40 in Utrecht, is de eerste specialistische vestiging van Hoppenbrouwers boven de rivieren. Deze nieuwste vestiging opende op 1 september 2018 haar deuren. Hoppenbrouwers Utrecht gaat zich volledig focussen op Industriële Automatisering, met als specialisatie de drink- en afvalwatersector.

Binnen Hoppenbrouwers bestond al langere tijd de ambitie om een vestiging in Utrecht op te starten. Vanuit Udenhout werken we al jaren aan uiteenlopende projecten op het gebied van Industriële Automatisering in het midden en noorden van Nederland. Met de opening van de vestiging Utrecht kunnen wij onze klanten boven de rivieren, bijvoorbeeld waterschappen en drinkwaterbedrijven, beter van dienst zijn. Tegelijkertijd biedt deze stap ruimte voor onze medewerkers om (door) te groeien. Ook de reistijd naar projecten wordt ingekort. Dit draagt allemaal bij aan de klant- én werknemerstevredenheid.

Groeien in de regio
Op 1 september 2018 zijn vestigingsleider Mark Rensel en zijn team van start gegaan met de vestiging Utrecht. Het doel is dat Hoppenbrouwers Utrecht uitgroeit tot een duurzame, autonome vestiging met continuïteit qua omzet en rendement. Op dit moment wordt er veel aandacht besteed aan de groei van de vestiging, bijvoorbeeld door het werven van medewerkers uit deze regio. Ook de eerste contacten met scholen zijn inmiddels gelegd. Hoppenbrouwers Utrecht wil graag jonge mensen opleiden en hen de mogelijkheid bieden om ook boven de rivieren stage te lopen bij ons bedrijf. Na verloop van tijd wil de vestiging graag uitbreiden met een tweede team in de Industriële Automatisering. Over een paar jaar wil de vestiging misschien ook andere specialisaties toevoegen. Naast de groei van de organisatie blijft een goede kwaliteit van het werk op de eerste plaats staan.

Betrokken bij Utrecht
Eén van de zaken waar Hoppenbrouwers Utrecht de komende tijd aandacht aan gaat besteden, is de lokale betrokkenheid bij Utrecht en omgeving. We willen graag onze naamsbekendheid vergroten en natuurlijk iets voor de regio betekenen. Zo zorgen we dat Hoppenbrouwers ook boven de rivieren een bekend begrip wordt.