Hoppenbrouwers Techniek Roosendaal Hoppenbrouwers Techniek Roosendaal

Hoppenbrouwers Techniek Roosendaal

Onze droom, een vestiging van Hoppenbrouwers in West-Brabant, is eind 2017 uitgekomen! Op 25 oktober 2017 opende Hoppenbrouwers Roosendaal haar deuren als eerste autonome vestiging. Vestigingsleider Richard Clement en zijn team richten zich vanuit Roosendaal op elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties.

De plannen om een vestiging in West-Brabant te starten waren er al langer. Begin 2017 werden deze concreet. Richard Clement werd benaderd als vestigingsleider, er werd flink gebrainstormd over de nieuwe vestiging en marktonderzoek gedaan. We onderzochten waar in West-Brabant je een goed bereik hebt voor potentiële werknemers en klanten. De locatie moest bovendien goed bereikbaar zijn met het openbaar vervoer (voor bijvoorbeeld leerlingen en stagiaires). Ook keken we naar de concurrentie in de regio. Uiteindelijk kwam Roosendaal als locatie voor onze nieuwe vestiging uit de bus! Eind oktober 2017 opende Hoppenbrouwers Roosendaal officieel haar deuren.

Volop groeien en praktijkschool

Hoppenbrouwers Roosendaal timmert hard aan de weg met zowel servicewerkzaamheden als kleine projecten op het gebied van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Hierbij slaan we regelmatig de handen ineen met de andere vestigingen van het bedrijf. We werken flink aan onze naamsbekendheid en zijn volop op zoek naar nieuwe medewerkers. Met succes! Onze banenavonden worden goed bezocht en zorgen voor nieuwe collega’s. Sinds kort heeft onze vestiging bovendien een praktijkschool. Hier starten in september onze eerste leerlingen, onder begeleiding van onze praktijkopleider. Een mooie begin voor verdere groei!

Missie

Hoppenbrouwers Roosendaal is een ambitieuze vestiging met een hecht team. We kunnen snel schakelen en willen onze klanten de best mogelijke service verlenen. De missie van onze vestiging is duidelijk. In 2021 zijn we uitgegroeid tot een volwaardige vestiging. Onze vestiging bestaat dan uit teams Utiliteit (W en E), Service, Beveiliging, Onderhoud en Inspectie, Panelenbouw en een praktijkschool. We zijn dan in West-Brabant een toonaangevende technische dienstverlener en bekend op de belangrijkste industrieterreinen van Zeeland tot de A17.

Lokale betrokkenheid

Hoppenbrouwers Roosendaal hecht veel waarde aan lokale betrokkenheid. We zijn nog maar kort in Roosendaal gevestigd, maar zeker van plan om hier – net als in de omgeving van onze andere vestigingen – lokale initiatieven te steunen en ons in te zetten voor de omgeving. Veel van onze medewerkers komen uit de buurt van Roosendaal. Via hen raken we steeds meer betrokken bij lokale clubs, verenigingen en evenementen.