Hoppenbrouwers Techniek Nijmegen

Hoppenbrouwers Techniek Nijmegen

Hoppenbrouwers Nijmegen is specialist op het gebied van Utiliteit en Woningbouw. De vestiging werd opgericht onder de naam Baeten Elektro en is sinds 1 maart 2017 onderdeel van Hoppenbrouwers Techniek. De groei en ontwikkeling van zowel het bedrijf als de medewerkers zijn een belangrijk speerpunt van Hoppenbrouwers Nijmegen.

Hoppenbrouwers Nijmegen is gevestigd midden in Nijmegen. Naast ons werk als elektrotechnisch installateur in de Woningbouw, zijn we steeds vaker actief in de Utiliteit. Op dit gebied wil onze vestiging ook verder uitbreiden. Ook Beveiliging is een belangrijke discipline, hierbij gaat het zowel om brand- als inbraakbeveiliging. Daarnaast is onze vestiging met diverse zonnestroomprojecten ook actief op het gebied van Duurzame Energie en hebben we diverse projecten lopen met de disciplines Werktuigbouwkunde, Inspectie en Onderhoud en Service.

Groei van organisatie én medewerkers

De komende jaren wil Hoppenbrouwers Nijmegen zich verder ontwikkelen tot een zelfstandige en volwaardige vestiging. Zo hebben we de ambitie om uit te groeien tot een vestiging met 100 tot 150 medewerkers. Groei is belangrijk om onze klanten goed van dienst te kunnen zijn. Naast de groei van de organisatie is er binnen de vestiging ook veel aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Ook zij krijgen volop de ruimte om door te groeien.

Lokale betrokkenheid

Hoppenbrouwers Nijmegen vindt het belangrijk om betrokken te zijn bij de lokale omgeving. Wij zetten Hoppenbrouwers Techniek steeds beter op de kaart. Zo laten we ons zien tijdens evenementen zoals de Nijmeegse Vierdaagse, Techniekdag in Nijmegen en open dagen op scholen in de omgeving.

Historie

Het voormalige Baeten Elektro Nijmegen heeft een lange historie. Het bedrijf richtte zich op nieuwbouw- en renovatieprojecten in de Utiliteit en Woningbouw. Baeten Elektro kende ups en downs, waaronder een faillissement in 2013. De toenmalige directeur Arno Rovers besloot destijds een doorstart met het bedrijf te maken en ging met vijf medewerkers verder. Hoewel Baeten Elektro na enkele jaren weer goed rendeerde, bleef het lastig om groei te realiseren. Samenwerking met Hoppenbrouwers maakte deze groei wél mogelijk. Op 1 maart 2017 ging het bedrijf daarom verder als de vierde vestiging van Hoppenbrouwers.